nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kes rasuah: Ku Nan dilepas tanpa dibebaskan

7 DIS: Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini melepas tanpa membebaskan bekas Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor daripada tuduhan rasuah RM1 juta yang dihadapinya.

Hakim Mohd Nazlan Mohd Ghazali membuat keputusan itu berikutan permohonan oleh Timbalan Pendakwa Raya, Julia Ibrahim sebelum perbicaraan kes itu disambung semula hari ini.

Julia memberitahu mahkamah bahawa pihak pendakwaan memutuskan untuk membuat permohonan melepas tanpa membebaskan Tengku Adnan kerana kes tersebut memerlukan siasatan lanjut.

“Kami tidak mahu membazirkan masa mahkamah kerana kami tidak tahu berapa lama masa yang akan diambil untuk siasatan.

“Sama ada kami akan meneruskan pendakwaan dan mengemukakan pertuduhan baharu atau menggugurkan kes ini sama sekali akan bergantung kepada hasil siasatan,” katanya.

Pada 15 November 2018, Tengku Adnan mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan rasuah berjumlah RM1 juta daripada ahli perniagaan, Datuk Tan Eng Boon melalui cek Public Bank milik syarikat Pekan Nenas Industries Sdn Bhd yang didepositkan ke dalam akaun CIMB Bank kepunyaannya.

Perbuatan itu didakwa dilakukan sebagai upah untuk membantu permohonan Nucleus Properties Sdn Bhd (kini dikenali Paragon City Development Sdn Bhd) bagi menambah nisbah plot sebidang tanah berkaitan dengan pembangunan Lot 228, Jalan Semarak, Kuala Lumpur diluluskan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

Kesalahan itu didakwa dilakukan di CIMB Bank Berhad, cawangan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur pada 27 Disember 2013.

Tengku Adnan turut berdepan pertuduhan pilihan iaitu menerima RM1 juta daripada Eng Boon tanpa sebarang balasan melalui cek Public Bank bernombor 300109 ke dalam akaun tertuduh mengikut Seksyen 165 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum dua tahun, atau dengan denda atau kedua-duanya, jika sabit kesalahan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.