nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Piala Malaysia dibenarkan mulai 1 Jan, penonton terhad

18 DIS: Kerajaan mengumumkan pembukaan semula sektor sukan dan rekreasi termasuk penganjuran Piala Malaysia secara berfasa mulai 1 Januari kecuali di kawasan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD).

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, penganjuran kejohanan tempatan dibenarkan dengan kapasiti penonton 10 peratus atau maksimum 4,000 orang tetapi sukan dengan penyertaan lebih 500 peserta seperti larian, berbasikal dan maraton tidak dibenarkan.

Walau bagaimanapun, menurut beliau, prosedur operasi standard (SOP) bagi kelonggaran itu masih tertakluk kepada syarat tertentu.

“Semalam Kementerian Belia dan Sukan (KBS) membentangkan SOP dan Jawatankuasa Teknikal bersetuju untuk membenarkan pembukaan sektor sukan dan rekreasi berkuat kuasa 1 Januari ini.

“Di kawasan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP), aktiviti sukan dan rekreasi dibenarkan dengan mematuhi SOP ditetapkan,” katanya dalam sidang media di Wisma Pertahanan, Kuala Lumpur, hari ini.

Ismail Sabri menambah, penganjuran kejohanan tempatan adalah dibenarkan dengan kapasiti penonton 10 peratus atau maksimum 4,000 penonton.

Namun, katanya, aktiviti massa yang melibatkan penyertaan melebihi 500 orang pada satu masa seperti acara larian, berbasikal dan maraton adalah tidak dibenarkan.

Ismail Sabri memberitahu, di kawasan PKPB, aktiviti sukan dan rekreasi kategori individu serta berpasukan bagi tujuan aktiviti latihan, permainan dan perlawanan sama ada sukan dalaman atau di tempat terbuka tanpa penonton adalah dibenarkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.