nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Suspek cemar Sg Selangor, tauke kolam ikan ditahan

24 DIS: Polis menahan seorang pengusaha kolam ikan keli dan empat pekerjanya kerana menyebabkan pencemaran sungai yang mengakibatkan bekalan air di 1,274 kawasan di Selangor terjejas, pada 7 Disember lalu.

Lelaki berusia 50 tahun ditahan bersama empat warga Indonesia berusia lingkungan 28 hingga 47 tahun yang juga pekerja kolam ikan keli terbabit.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor, Datuk Fadzil Ahmat, mengesahkan penahanan kelima-lima lelaki itu di Bukit Sentosa, dekat Hulu Selangor, kira-kira jam 9.30 malam, kelmarin.

“Pencemaran yang berlaku pada 7 Disember lalu disyaki berpunca pelepasan air dari kolam ikan keli yang diusahakan suspek tanpa lesen di Serendah sejak tiga tahun lalu.

“Perintah reman ke atas semua suspek dibenarkan selama satu hari sehingga hari ini dan permohonan sambungan reman akan dibuat di Mahkamah Majistret Hulu Selangor,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Beliau berkata, siasatan kes itu dijalankan mengikut Seksyen 430 Kanun Keseksaan.

Pada 7 Disember lalu, sebanyak 1,274 kawasan di Kuala Lumpur, Petaling, Klang, Shah Alam, Kuala Selangor, Hulu Selangor, Gombak dan Kuala Langat mengalami gangguan bekalan air.

Loji Rawatan Air (LRA) Sungai Selangor 1, 2 dan 3 serta Loji Rawatan Air Rantau Panjang dihenti tugas selepas pencemaran air sumber mentah dikesan di Sungai Selangor.

Sebelum ini, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pelancongan, Alam Sekitar dan Teknologi Hijau, Hal Ehwal Orang Asli, dan Pengerusi Bersama Hal Ehwal Selain Hal Islam Selangor, Hee Loy Sian mengesahkan kawasan ternakan ikan keli dipercayai menjadi punca pencemaran bau yang dikesan di Sungai Selangor menyebabkan LRA terbabit dihenti tugas. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.