nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Cemas! 2 gerabak monorel Rapid KL terbakar

24 DIS: Perkhidmatan monorel di Stesen Monorel Maharajalela, Jalan Maharajalela, Kuala Lumpur tergendala selepas dua buah gerabak monorel terbakar, pagi tadi.

Berikutan itu, sepasukan 21 anggota bomba dihantar ke lokasi kejadian selepas menerima panggilan kecemasan pada jam 7.27 pagi.

Komander Operasi Kanan, Penolong Penguasa Bomba Mohamad Iqbal Zakaria, berkata kebakaran itu membabitkan kepala monorel dan satu gerabak penumpang yang menghala ke KL Sentral.

monorel
Bahagian dalam gerabak monorel yang terbakar.

“Bagaimanapun, semua penumpang berjaya menyelamatkan diri dengan keluar dari gerabak dibantu petugas stesen monorel sebelum bomba sampai.

“Tiada kecederaan atau kemalangan jiwa dilaporkan dan kebakaran dapat dipadamkan sepenuhnya pada jam 8.56 pagi, manakala punca kebakaran masih disiasat,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Sementara itu, Rapid KL menerusi laman Facebook mengumumkan, buat masa ini tiada perkhidmatan kereta api antara stesen KL Sentral dan Maharajalela.

“Penumpang dinasihat menggunakan pengangkutan alternatif. Pasukan teknikal kami berada di tapak kejadian menyiasat kejadian kereta api tergendala,” tambahnya.

Rapid KL turut menyediakan perkhidmatan van ulang alik percuma bagi mengangkut penumpang dari stesen KL Sentral, Tun Sambanthan dan Maharajalela. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.