nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Parti rumpun Melayu cari formula menang-menang

4 JAN: UMNO, PAS dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) harus mencari formula menang-menang bagi menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Ketua Penerangan Badan Perhubungan UMNO Selangor, Datuk Zein Isma Ismail mencadangkan agar pengagihan kuasa pemerintahan dilaksanakan selepas PRU-15 selain menyatukan ketiga-tiga parti sebagai sebuah parti rumpun Melayu.

Menurut beliau, permasalahan ini perlu dirunding sebaiknya kerana memberi cabaran besar kepada ummah dalam negara dan antarabangsa di samping rakyat sudah meluat dengan gelagat ahli politik yang sering bercakaran disebabkan kuasa.

ZEIN ISMA ISMAIL
ZAIN ISMA ISMAIL

“Kita sedar bahawa UMNO dan Barisan Nasional (BN) mahukan dominasi dalam pemerintahan kerajaan Persekutuan dan Negeri. Kita menginsafi bahawa Bersatu mahu menobatkan Tan Sri Muhyiddin Yassin kekal sebagai Perdana Menteri. Kita mengakui bahawa PAS ikhlas mahu bersama dalam pemerintahan kerajaan Pusat dan negeri.

“Cukup-cukuplah.. PRU-15 adalah penentu masa depan Melayu dan Islam di negara ini Semuanya baik UMNO, PAS dan BERSATU memiliki dan berasal daripada DNA yang sama.
“Pengalaman UMNO/BN menakhodai kerajaan sekian lama, pengalaman PAS selaku pembangkang dan Muhyiddin sebagai tunggak penyatuan bangsa Melayu,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Zein Isma menambah, penyatuan tiga parti Melayu ini merupakan ramuan yang cukup kukuh dan mantap bagi membina kerajaan Melayu Islam selamanya.

Tambahnya, pihaknya yakin jika semua pihak berlapang dada, tidak mustahil Malaysia akan diperintah oleh Melayu dan Islam sehingga bila-bila

“Maka, mesti ada formulanya?. Bersatulah bangsaku demi agama, bangsa dan tanah air.

“Pada saya setelah meneliti ucapan-ucapan pemimpin pelbagai peringkat jelas bahawa isu pokoknya adalah kuasa dan perkongsian kuasa,” katanya.

Dalam perkembangan berkaitan, beliau berkata tidak ada salahnya untuk berkongsi kuasa namun tidak membelakangkan realiti politik dan sokongan rakyat yang mahukan orang Melayu bersatu dan diperintah oleh Melayu dan mereka beragama Islam.

Zein Isma turut mengharapkan agar bangsa Melayu tidak seharusnya berpecah-belah semata-mata mementingkan kuasa dan jawatan yang akhirnya Melayu dan ummah Islam tergadai di negara sendiri.

“Pada dasarnya apabila kita semua melontarkan pandangan kita, apakah sebenar-benarnya niat dan hala tuju kita?

“Mari kita kembali memikirkan persoalan asas demi masa depan ummah, aqidah, rumpun Melayu dan negara Malaysia tercinta. Jangan sampai bila nasi dah jadi bubur baru kita menyesal,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.