nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MEF sambut baik keputusan kerajaan

22 JAN : Persekutuan Majikan-Majikan Malaysia (MEF) menyambut baik keputusan kerajaan membenarkan kedai makan dan restoran beroperasi hingga 10 malam bermula hari ini.

Menurut Presidennya, Datuk Dr Syed Hussain Syed Husman, kelonggaran tersebut dilihat dapat mengurangkan cabaran berat yang dihadapi oleh peniaga sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP 2.0) berkuat kuasa,

“Keputusan kerajaan untuk melanjutkan waktu operasi disambut baik, terutamanya kepada pengusaha restoran yang menghadapi kerugian besar, dan ada juga yang terpaksa ditutup.

“Dengan penurunan mendadak jumlah pelanggan semasa PKP 2.0, pengusaha restoran berusaha untuk menampung kos operasi mereka, seperti sewa, gaji, bayaran balik pinjaman dan kos utiliti serta kenaikan harga barangan.

“Justeru, kami berterima kasih kepada kerajaan atas campur tangan yang berterusan untuk mencapai keseimbangan antara menyelamatkan nyawa dan sumber pendapatan,” katanya menerusi satu kenyataan hari ini.

Sehubungan itu, Syed Hussain turut mengingatkan majikan untuk mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan dan terus komited untuk menghentikan penularan COVID-19.

Menteri Kanan (Kluster Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengumumkan pada Khamis bahawa kerajaan bersetuju melanjutkan tempoh operasi semua jenis premis menjual makanan dan perkhidmatan penghantaran makanan di negeri-negeri yang tertakluk di bawah PKP, sehingga pukul 10 malam bermula 22 Jan daripada 8 malam sebelum ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.