nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

10 pelajar, empat guru sekolah Sandakan positif COVID-19

29 JAN : 10 orang pelajar dan empat orang guru di empat buah sekolah di Sandakan, Sabah telah disahkan positif jangkitan COVID-19 hari ini.

Berikutan perkembangan itu, empat sekolah terbabit ditutup semalam 10 hari untuk menjalankan proses sanitasi bagi membendung penularan jangkitan virus tersebut di kawasan itu.

Menurut Menteri Kerajaan Tempatan dan Perumahan Negeri Sabah, Datuk Masidi Manjun berkata kes positif itu melibatkan seorang guru di SM St Mary Sandakan, tujuh orang pelajar asrama, seorang pelajar luar dan dua orang guru di SMK Elopura Bestari, seorang guru dan seorang pelajar di SMK Batu Sapi, dan seorang pelajar di SMK Perempuan Sandakan.

“Empat sekolah yang terbabit telah diarahkan tutup selama 10 hari oleh Pejabat Kesihatan Kawasan Sandakan bagi menjalankan kerja-kerja sanitasi dan membendung penularan COVID-19 di sekolah.

“Bagi murid yang tidak dijangkiti, sesi Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) berjalan seperti biasa, iaitu melalui pembelajaran dalam talian dan menggunakan modul pembelajaran bercetak yang telah disediakan oleh guru masing-masing,” jelasnya.

Belau berkata demikian dalam sidang media laporan harian COVID-19 pada Jumaat.

Sementara itu, kata Masidi, kerajaan negeri juga telah bersetuju untuk melanjutkan waktu operasi kedai runcit, kedai serbaneka, pasar raya mini, pasar raya, farmasi, kedai menjual ubat-ubatan, kedai dobi serta kedai cermin mata, di antara jam 6.00 pagi hingga jam 10.00 malam.

“Bagaimanapun, kesemua aktiviti perniagaan ini tertakluk kepada pematuhan prosedur operasi standard (SOP) sedia ada,” ujar beliau.

Secara keseluruhan, Sabah mencatatkan 288 kes baharu positif COVID-19 dengan dua kes kematian, iaitu dari daerah Papar dan Kota Kinabalu, pada Jumaat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.