nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tuduhan Tommy berniat jahat hina institusi peguam

4 FEB: Tuduhan bekas Peguam Negara yang mendakwa para peguam kerajaan tidak layak dan tidak kompetan untuk menjalankan tugas mereka adalah satu lagi perbuatan menghina dan berniat jahat untuk memburukkan institusi Jabatan Peguam Negara itu sendiri.

Justeru, Ketua Dewan Pemuda Ikatan Malaysia (DPIM), Shahir Adnan berkata pendedahan yang dikeluarkan oleh bekas Peguam Negara, Tan Sri Tommy Thomas, melalui bukunya yang bertajuk “My Story: Justice in the Wilderness” jelas melangkaui prinsip menjaga sumpah rahsia dan sumpah setia jawatan.

“Adakah ini persepsi ciptaan Tommy kerana kegagalannya untuk menerajui Jabatan Peguam Negara dan memahami pentadbiran perkhidmatan awam.

“Tommy seharusnya bertanggungjawab untuk memberikan pandangan yang membina agar negara dapat bergerak ke hadapan,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini. 

Dalam pada itu, Shahir memberitahu Tommy tidak seharusnya mencampuri urusan politik dengan memberikan pendedahan karut, yang akhirnya disangkal oleh Tun Dr Mahathir Mohamad, Perdana Menteri yang melantiknya ketika pentadbiran Pakatan Harapan (PH) 

”Seharusnya tidak ada campur-aduk kuasa perundangan dan eksekutif. Malangnya, pimpinan Pakatan Harapan juga gagal dalam usaha transformasi sistem perundangan negara kerana tidak melaksanakan janji-janji pembaharuan yang digariskan di dalam Manifesto Pakatan Harapan ketika itu.

”Lantikan jawatan-jawatan penting di dalam negara seharusnya melalui Dewan Rakyat dan bukannya Pejabat Perdana Menteri. Tommy Thomas adalah lantikan politik Pakatan Harapan yang dilihat senada dengan DAP,” katanya lagi.

Tambah beliau, masa terluang yang ada seharusnya dimanfaatkan untuk membina negara, bukan menjatuhkan maruah negara dan institusi legislatif itu sendiri.

‘Mungkin Tommy hilang arah setelah hanya sempat berkhidmat 20 bulan sebagai Peguam Negara,” katanya. –Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.