nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Chegu Bard dedah ada lagi MP PKR bakal tinggalkan parti

3 MAC : Bekas Ahli Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR, Badrul Hisham Shaharin tidak menolak kemungkinan itu akan ada lagi ahli Parlimen dan wakil rakyat yang keluar daripada parti itu berikutan ketidakselesaan di bawah pimpinan Presidennya, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Badrul Hisham memberitahu terdapat beberapa wakil rakyat yang berjumpa dengannya menyatakan perkara itu yang merasakan Anwar sudah terlalu ‘menunggang’ PKR demi kepentingan peribadinya sehingga melupakan untuk memperkukuhkan kekuatan parti itu.

“Kerana itu, ramai mula rasa tak selesa dan ramai yang merasakan ini masanya Anwar meninggalkan PKR dan memberikan generasi baharu dalam keadilan (PKR). Ini adalah cakap-cakap (perbincangan) yang kuat dalam keadlian.

“Saya merasakan akan ada (yang keluar parti) kerana mereka yang juga dikalangan pemimpin atasan datang berjumpa dengan saya menyatakan mereka tidak selesa dengan kepimpinan Anwar Ibrahim,” katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Justeru itu, Badrul Hisham memberitahu sudah tiba masanya rakan-rakan di dalam PKR sedar bagaimana perwatakan ketua pembangkang itu yang sering bersikap lidah bercabang dan tidak boleh dipercayai.

“Sudah-sudahlah… Malaysia tak boleh ditadbir dengan kebencian dan pembohongan. Kerajaan hari ini bukanlah sempurna namun kerajaan ini dilihat sentiasa berusaha untuk membaiki khidmatnya kepada rakyat,” katanya.

Dalam pada itu, ditanya mengenai dakwaan Anwar tentang kononnya kerajaan Perikatan Nasional (PN) ketika ini sedang bergelut untuk membeli dan mengugut mana-mana Ahli Parlimen sebelum sidang Parlimen diadakan, Badrul Hisham memberitahu kenyataan itu hanyalah propaganda Anwar dan kegagalan pasukan strategi Anwar dalam membaca politik di negara ini.

Malahan, beliau turut mendedahkan terdapat beberapa Ahli-Ahli Parlimen PKR yang kini sedang berunding menyatakan hasrat menyokong kerajaan PN dan berpendirian untuk keluar daripada PKR.

“Kalau terdapat ahli di kalangan kamu (Anwar) yang keluar parti menyatakan sokongan kepada kerajaan kamu tuduh kerajaan beli mereka.

“Tetapi bila kamu ambil orang Amanah kamu kata ini kesedaran, perjuangan, keinsafan… kamu ‘herokan’ dia. Nampak sangat Anwar ini bukan sekadar bab pandai menipu.

“Namun pakar-pakar strateginya semakin hilang arah dan sentuhan kerana Anwar semakin hilang relevan dan kesaksamaan dalam PKR,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.