nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ASP antara 8 polis ditahan lepas suspek Macau Scam

5 MAC: Polis menahan lapan individu termasuk dua pegawai polis berpangkat Asisten Superintendan (ASP) dan dua pegawai berpangkat Inspektor bagi membantu siasatan kes melepaskan suspek Macau Scam warga China di Pulau Pinang, baru-baru ini.

Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Sahabudin Abd Manan, berkata pihaknya kini menjalankan siasatan mengenai sejauh mana pembabitan empat pegawai polis berpangkat ASP dan Inspektor itu dengan kes terbabit.

Beliau berkata polis juga turut menahan seorang pegawai imigresen kerana dikatakan turut membantu suspek kes Macau Scam berkenaan melarikan diri.

“Setakat ini kita sudah menahan lapan suspek termasuk orang awam sudah ditahan bagi membantu siasatan lanjut kes berkenaan.

“Kita sudah serahkan kertas siasatan kepada Bahagian Pendakwaan dan Undang-Undang (D5) sebelum ini namun diserahkan kembali bagi pihak kami melengkapkan lagi siasatan termasuk mendapatkan pengesahan dari segi teknikal,” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Pulau Pinang, hari ini.

Mengulas lanjut, Sahabudin berkata beliau juga sudah mencadangkan supaya pegawai yang terbabit itu ditukarkan ke jabatan lain.

Beliau turut meluahkan rasa kesal dengan tindakan pegawai polis terbabit yang sepatutnya amanah menjalankan tugas dalam pasukan beruniform itu.

“Kami masih tunggu jawapan pertukaran daripada pihak Bukit Aman dan mereka tidak akan ditempatkan dalam bahagian siasatan operasi.

“Saya memang kesal dengan tindakan mereka dan sudah mencadangkan supaya pegawai yang terbabit ditukarkan ke jabatan lain,” katanya.

Terdahulu, Ketua Polis Negara Tan Sri Abdul Hamid Bador mengesahkan pegawainya terbabit dalam kes melepaskan suspek Macau Scam warga China di Pulau Pinang selepas siasatan Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard (JIPS) Bukit Aman mendapati, wujud kesalahan dalam kes itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.