nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ku Li tuduh PAS pelacur demi ambil hati ahli UMNO

16 MAC: Tindakan Pengerusi Jemaah Penasihat UMNO, Tengku Razaleigh Hamzah, melabel PAS sebagai pelacur mungkin ada kaitan dengan hasratnya mahu merebut jawatan Presiden dalam pemilihan parti itu tidak lama lagi

Pengarah Pilihan Raya PAS, Muhammad Sanusi Md. Nor, tidak menolak kemungkinan Tengku Razaleigh atau lebih dikenali sebagai Ku Li itu sedang cuba membina pengaruh dan naratif baharu bagi mengambil hati ahli UMNO menjelang pemilihan parti itu.

Bagaimanapun, Muhammad Sanusi berkata PAS tidak mudah melatah kerana sedar bahawa kenyataan Ku Li tidak langsung mewakili pandangan pimpinan dan ahli UMNO secara keseluruhannya.

“Astaghfirullah, tak patutlah orang yang sudah berusia 80-an kata begitu. Ku Li ini mahu bertanding sebagai Presiden UMNO dan disebabkan itu, beliau nampaknya cuba bina naratif baharu dalam kalangan sebahagian ahli UMNO yang menyokongnya.

“Namun saya rasa ahli politik yang meniupkan permusuhan kebencian dengan gelaran tak baik kepada rakan seagama ini tiada tempat dalam zaman sekarang. Patut jadi sejarahlah, dinosaur,” katanya ketika ditemui pemberita selepas melancarkan filem ‘The Puppet Master Trilogy’ di Dewan Seri Mentaloon dekat sini, Alor Setar, Kedah hari ini.

Sebelum ini media melaporkan Tengku Razaleigh baru-baru ini melabelkan PAS sebagai pelacur politik yang perlu ditewaskan pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Justeru, Muhammad Sanusi yang juga Menteri Besar Kedah menyifatkan tindakan PAS dalam beberapa pilihan raya kecil sebelum ini sebagai bukti parti berkenaan tidak boleh dipercayai.

Mengulas lanjut, katanya, selaku pengerusi jemaah penasihat, Ku Li sepatutnya menasihatkan UMNO mengenai kaedah memperkukuhkan Muafakat Nasional (MN) selain menyuburkan persaudaran.

“Beliau tak sepatutnya mencetuskan perbalahan. Kalau cetuskan perkara yang menggalakkan permusuhan dan kebencian ini, tak patut jadi penasihatlah.

“Di pihak PAS, kami tak kenal pelacur. Orang yang mengenali pelacur ini biasanya terdiri daripada mereka yang melanggannya saja,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.