nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Zuraida sedia beri kerjasama lengkapkan Kertas Enkuiri Polis

19 MAC: Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Datuk Zuraida Kamaruddin, sedia memberi kerjasama dengan polis melengkapkan Kertas Enkuiri Polis (KEP) berhubung dakwaan beliau melanggar prosedur operasi standard (SOP) ketika melancarkan aktiviti berbasikal di Taman Persekutuan Bukit Kiara, pada minggu lalu.

Menurut Zuraida, beliau menyerahkan kepada pihak polis untuk menjalankan siasatan lanjut kerana penganjur program sudah mematuhi segala SOP ditetapkan oleh pihak berkuasa. 

“Parti Ikatan Demokratik Malaysia (MUDA) sudah membuat laporan polis dan antara orang kenamaan disebut dalam polis mereka adalah saya ketika pembukaan sebuah taman awam di Bukit Kiara pada minggu lali, jadi biarlah polis buat kerja mereka.

“Semua SOP dan kepatuhan kita ikut. Sudah ambil kebenaran dan kelulusan daripada polis juga. Nak buat laporan buatlah nanti polis akan lakukan siasatan dan kita lihat bagaimana,” katanya kepada pemberita hari ini.

Terdahulu, Ketua Polis Daerah Sepang, Wan Kamarul Azran Wan Yusof, mengesahkan polis sudah membuka KEP untuk memulakan siasatan dakwaan beberapa kenamaan dan pemimpin politik termasuk menteri yang melanggar SOP termasuk merentas sempadan dari Lembah Klang ke Negeri Sembilan untuk menghadiri satu majlis perkahwinan baru-baru ini.

Wan Kamarul berkata pihaknya sudah membuka siasatan susulan laporan polis daripada MUDA kelmarin, mengenai perkara itu di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi pada 16 Mac lalu.

Wan Kamarul berkata siasatan berkenaan berada bawah seliaan polis Sepang kerana Pengasas Bersama Jawatankuasa Penaja Muda, Mutalib Uthman menyebut dalam laporan bahawa dia mengetahui mengenai tuduhan itu ketika beliau berada di Sepang.

Antara kes disiasat polis termasuklah isu penularan beberapa keping gambar tular di media sosial menunjukkan orang kenamaan, pemimpin politik dan Menteri Kabinet dipercayai merentas daerah dan negeri untuk menghadiri majlis resepsi anak kepada Ahli Parlimen Jelebu, Jalaluddin Alias di Seremban pada 14 Mac lalu.

Beliau berkata polis juga akan menyiasat program aktiviti berbasikal membabitkan Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Zuraida Kamaruddin dan satu majlis dihadiri oleh Menteri Wilayah Persekutuan, Annuar Musa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.