nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli Perlu Patuh SOP Ketika Perhimpunan Agung UMNO 2020

20 MAC : Semua ahli yang akan menghadiri 
Perhimpunan Agung UMNO 2020 diharapkan dapat mematuhi segala peraturan dan Prosedur Operasi Standard (SOP) yang ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN) bagi melancarkan perjalanan majlis yang diadakan pada 27 dan 28 Mac ini.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan berkata, ini merupakan kali perhimpunan agung ini dilaksanakan serentak secara bersemuka dan maya dan tiada rujukan untuk melaksanakannya. 

Namun, beliau yakin perhimpunan pada tahun ini tidak akan hilang serinya dan tidak akan hilang semangatnya daripada seluruh ahli parti.

“Dalam  sejarah 75 tahun UMNO ini adalah kali pertama. Ia adalah satu perkara yang mengujakan dan ianya adalah satu perkara yang tidak ada rujukan sebelum ini maka kita harap ianya akan berjalan dengan lancar.

“Harapan kita ialah supaya kemeriahannya sedikit sebanyak seperti dahulu  dan sebahagiannya berada di Dewan Merdeka, Dewan Tun Hussin, Dewan Tun Dr Ismail dan sebahagian lagi berada di 190 bahagian seluruh negara di mana perwakilan-perwakilan  sebahagiannya berada di sana dan ini adalah satu perkara baharu yang kita lakukan, “katanya, hari ini. 

Dalam pada itu, Ahmad Maslan mengesahkan semuanya akan mengikut panduan dan SOP daripada pihak MKN 

dan akan melakukan pertemuan bersama Pengarah MKN Wilayah Persekutuan bagi memastikan segalanya mengikut SOP. 

“Antaranya (yang akan dilakukan) menggunakan pelitup muka, penjarakan (fizikal), tentunya aplikasi My Sejahtera dan pengimbas suhu serta lain-lain yang akan mengikut garis panduan yang ditetapkan,” katanya. 

Sementara itu, menjelaskan berkenaan majlis raptai, Ahmad Maslan yang juga Ahli Parlimen Pontian menjelaskan segalanya mengikut apa yang ditetapkan dan berjalan dengan baik serta lancar. 

Menurutnya, raptai telah diadakan tiga kali termasuklah di Dewan Merdeka dan menjelaskan walaupun tiada perbarisan diadakan pada tahun namun acara menaikkan bendera dengan iringan nyanyian lagu Wanita, Pemuda Puteri serta lagu UMNO tetap akan dilakukan. 

“Perkara utama kita tidak tinggalkan dan ucapan dasar presiden, ucapan dasar ketua-ketua sayap semuanya akan dibahaskan dan kita adalah parti yang cukup demokratik dan mendengar pandangan daripada ahli dan akar umbi.

“Kita boleh mengikuti perkembangan perhimpunan berkenaan melalui www.umno-online.my dan di situ juga terdapat Facebook Live misalnya selain beberapa perkara lain. InsyaAllah, kita doakan kelancarannya kelak,” katanya 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.