nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kakitangan Kedutaan Korea Utara bersedia tinggalkan Malaysia

20 MAC: Walaupun Pejabat Kedutaan Korea Utara sepatutnya tidak beroperasi pada Sabtu dan Ahad, tetapi sejak awal pagi, hari ini, bangunan itu dilaporkan sibuk.

Tinjauan media mendapati, seawal jam 8.15 pagi, kakitangan diplomatik kedutaan itu mula memasuki bangunan berkenaan.

Petugas media tempatan dan asing turut kelihatan berkumpul di hadapan bangunan itu sejak jam 7.30 pagi.

Kira-kira jam 10.20 pagi, beberapa petugas kesihatan dari pusat perubatan swasta hadir ke pejabat itu dengan membawa beberapa kelengkapan, dipercayai untuk mejalankan ujian saringan COVID-19 kepada semua kakitangan sebelum mereka pulang ke Pyongyang.

Bagaimanapun tidak banyak pergerakan dilihat di kedutaan itu, memandangkan hanya pintu pagar dibuka dan pintu pejabat ditutup hampir setiap masa.

Korea Utara, semalam memutuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia selepas seorang rakyatnya yang menetap di sini, bakal diekstradisi ke Amerika Syarikat (AS) untuk menghadapi tuduhan pengubahan wang haram.

Menerusi kenyataan rasmi dikeluarkan Kementerian Luar negara itu, Malaysia didakwa sudah melakukan ‘jenayah tidak boleh dimaafkan’, dan menghantar rakyatnya yang tidak bersalah ke AS dengan cara paksaan.

Susulan tindakan itu, kerajaan Malaysia mengarahkan semua kakitangan diplomatik dan ahli keluarga mereka di Kedutaan Korea Utara, Kuala Lumpur, meninggalkan negara ini dalam tempoh 48 jam bermula semalam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.