nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Suami isteri ‘honeymoon’ disiasat bawah akta 342

22 MAC: Hasil siasatan terperinci pihak berkuasa mengesahkan pasangan ahli perniagaan yang mendapat kebenaran rentas negeri atas urusan perniagaan sebelum ini didapati memalsukan keterangan kepada polis.

Ketua Polis Daerah Wangsa Maju, Superintendan Ashari Abu Samah berkata,  pasangan berkenaan sebenarnya telah merancang dan membuat persiapan awal bagi menyambut ulang tahun perkahwinan baru-baru ini apabila telah membuat tempahan hotel lebih awal, iaitu pada bulan Disember 2020.

“Terdahulu, polis telah membuka kertas siasatan terhadap pasangan suami isteri yang dipercayai menyalahgunakan kebenaran rentas negeri namun mendapati mereka mendapat kebenaran.

“Namun selepas itu mereka dipanggil semula berdasarkan beberapa kenyataan mereka di media sosial. Kedua-dua individu berkenaan disiasat di bawah Seksyen 22(d) Akta Pencegahan Dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 ( Akta 342 ).

“Jika disabitkan kesalahan, pasangan itu boleh dikenakan tindakan kompaun sehingga RM10,000,” katanya menerusi kenyataan, hari ini

Justeru, Ashari mengingatkan orang ramai agat tidak menyalahgunakan kebenaran rentas negeri yang diberikan khususnya untuk urusan perniagaan, kerja atau pun kecemasan dengan menjalankan program, aktiviti peribadi lain serta bercanggah dengan alasan yang diberikan

Tambah beliau, semua pihak memainkan peranan penting dalam usaha memerangi penularan Covid-19.

Terdahulu, tular di media sosial beberapa keping gambar pasangan suami isteri itu sedang bercuti di sebuah pulau dalam negara.

Ahli perniagaan dan isterinya itu menyatakan telah memohon permit pergerakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ke Johor Bahru, Johor di Balai Polis Wangsa Maju atas urusan perniagaan pada Isnin lalu.

Bagaimanapun warganet mempertikaikan tujuan sebenar dan alasan yang diberikan oleh pasangan berkenaan untuk merentas negeri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.