nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isu Korea Utara: ATM tingkat tahap siapsiaga

24 MAC: Angkatan Tentera Malaysia (ATM) meningkatkan tahap kesiapsiagaan berhubung aspek keselamatan, susulan kenyataan Kaunselor Kedutaan Korea Utara di Malaysia Kim Yu-Song, baru-baru ini, mengenai kesan perlu ditanggung akibat hubungan diplomatik kedua-dua negara dihentikan, baru-baru ini

Panglima Angkatan Tentera, Jeneral Tan Sri Affendi Buang berkata, antara persediaan itu adalah menumpukan kepada ancaman siber bagi memastikan data rahsia kerajaan berada dalam keadaan selamat.

Katanya, Malaysia kini berhadapan dengan ancaman fizikal dan ancaman siber, namun perkara itu masih terkawal.

“Pertama sekali, ATM akan memastikan negara berada dalam keadaan selamat, malah kita juga meningkatkan kesiapsiagaan dalam perkembangan siber,” katanya.

Beliau berkata demikian selepas menyempurnakan majlis perasmian Tim Pemantau Antarabangsa-Mindanao ke-16 (TPA-M16) di Wisma Perwira ATM, hari ini.

Affendi berkata, ancaman siber menjadi antara tumpuan utama ATM kerana teknologi terbabit digunakan sebagai rutin kehidupan masyarakat kini dalam menjalankan urusan harian, seperti pembelian barang, pembayaran secara talian dan keperluan berkaitan.

Korea Utara pada 19 Mac lalu, memutuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia selepas seorang rakyatnya yang menetap di negara ini, Mun Chol Myong, diekstradisi ke Amerika Syarikat (AS) untuk menghadapi pertuduhan kes pengubahan wang haram.

Susulan keputusan itu, Malaysia mengarahkan semua kakitangan diplomatik dan ahli keluarga mereka di Kedutaan Korea Utara, Kuala Lumpur meninggalkan negara ini dalam tempoh 48 jam mulai tarikh sama.

Menurut satu kenyataan kementerian luar Korea Utara seperti disiarkan agensi beritanya KCNA, Malaysia dianggap sudah melakukan ‘jenayah tidak boleh dimaafkan’ dan menghantar rakyatnya yang tidak bersalah ke AS secara paksaan.

Yu-Song sebelum berlepas pulang ke negara itu berkata, pihak berkuasa Malaysia perlu bertanggungjawab sepenuhnya dan akan menanggung semua akibat daripada tindakan terbabit, sehingga terjejasnya hubungan dua hala.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.