nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taktik seludup dadah dalam teh Cina dibongkar

26 MAC: Taktik menyeludup masuk dadah dengan berselindung di sebalik bungkusan teh cina bagi mengaburi pihak berkuasa terbongkar apabila Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim) Zon Maritim Batu Pahat berjaya merampas kira-kira 70 kilogram syabu dalam satu serbuan ke atas sebuah bot, semalam.

Pengarah Maritim Negeri Johor, Laksamana Pertama Maritim Nurul Hizam Zakaria berkata, kesemua syabu dan sebuah bot fiber yang dianggarkan bernilai RM3.9 juta dirampas dalam serbuan di perairan Parit Amat, dekat Muar, pada kira-kira jam 11.20 pagi.

Menurut beliau, hasil maklumat awam, dua bot Zon Maritim Batu Pahat diarahkan bagi memeriksa sebuah bot fiber disyaki dari Indonesia, yang dinaiki oleh dua orang lelaki.

“Dua lelaki itu kemudiannya melarikan diri ke arah hutan paya bakau berhampiran dengan meninggalkan bot berserta muatan di kedudukan 0.1 batu nautika barat daya Parit Amat.

“Pemeriksaan lanjut membawa kepada penemuan serbuk kristal dipercayai dadah jenis syabu di dalam 66 paket bungkusan teh cina yang diisi di dalam empat beg plastik pelbagai warna, satu bungkusan kurier serta satu beg sandang ,” katanya pada sidang media di Zon Maritim Batu Pahat, Johor, hari ini.

Tambahnya, bot yang dirampas pula menggunakan enjin model Mercury dengan kekuatan 150 kuasa kuda.

“Kes ini disiasat mengikut Seksyen 398 Akta Dadah Berbahaya 1952,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.