nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerjasama PAS, UMNO, BERSATU, ditentukan pusat bukan negeri

27 MAC: Setiap parti politik di negara ini mempunyai kuasa autonomi untuk menentukan hala tuju masing-masing dan tidak ada pihak yang boleh memberi kata dua kepada mereka berhubung perkara itu. 

Timbalan Presiden Pas, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, setiap perkara termasuk kerjasama politik akan dibincangkan dan diputuskan bukan di negeri tapi peringkat pusat. 

Mengulas lanjut, Tuan Ibrahim berkata, Pas dan UMNO boleh membincangkan perkara itu menerusi Majlis Perundingan Muafakat Nasional.

“Tiada masalah,” katanya selepas Majlis Perasmian Denai Sungai Kebangsaan Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara di Sungai Jenderam, Sepang, Selangor, hari ini. 

Beliau berkata demikian ketika ditanya pemberita mengenai kenyataan UMNO Kelantan yang mahu Pas Kelantan membuat keputusan sama ada bersama parti itu atau Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) bagi menghadapi Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) akan datang.

Dalam pada itu, Tuan Ibrahim yang juga Menteri Alam Sekitar dan Air juga menegaskan hubungan Pas dan UMNO serta Bersatu di Kelantan adalah baik.

Terdahulu, media sebelum ini melaporkan UMNO Kelantan bertindak memutuskan hubungan serta kerjasama dengan Bersatu sebagaimana usul yang diluluskan dalam 12 Mesyuarat Perwakilan Bahagian sebelum ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.