nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bersatu tiada muslihat, utamakan integriti dan rakyat

28 MAC: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) tidak pernah bermuslihat dengan parti lain, sebaliknya sentiasa memastikan negara ditadbir dengan integriti dan kebajikan rakyat dibela sebaik mungkin.

Ketua Penerangan Bersatu, Datuk Wan Saiful Wan Jan, parti itu teguh dengan pendirian untuk tidak mencampuri urusan mahkamah dan menghormati kedaulatan undang-undang apabila menjadi kerajaan menerusi Perikatan Nasional (PN).

“Saya rasa tak ada sesiapa persoal kejujuran dan keikhlasan Bersatu menjaga kepentingan rakyat serta kepentingan bangsa dan agama.

“Malah, bila kita diasak, kita tetap tumpukan menjaga kebajikan rakyat dan kita tidak pernah bermuslihat,” katanya dalam satu kenyatan.

Beliau mengulas keputusan UMNO memutuskan hubungan dengan Bersatu untuk menghadapi Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dalam ucapan dasarnya sempena Perhimpunan Agung UMNO 2020, hari ini dilaporkan berkata, UMNO dan Barisan Nasional (BN) akan menghadapi PRU-15 bersendirian dan tidak akan bekerjasama dengan Bersatu.

Ahmad Zahid berkata, UMNO menolak pembentukan gabungan politik bersama PN.

Wan Saiful berkata, rakyat menjadi hakim bagi menentukan parti mana jujur dan prihatin terhadap nasib rakyat serta siapa bermuslihat untuk kepentingan lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.