nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ramuan politik baharu diperlu negara, bukan parti dominan

4 APRIL : Ramuan politik baharu diperlukan di negara ini yang menjurus kepada kepentingan rakyat sebagai keutamaan parti dan bukannya bersifat dominan.

Yang Dipertua Dewan Negara, Tan Sri Dr Rais Yatim berkata, tiada parti boleh mendakwa sebagai dominan kerana ia berbahaya.

Menurut beliau, tiada siapa yang boleh mengatakan mereka berjaya mendominasi manusia kerana semua perkara itu tertakluk kepada undang-undang yang telah ditetapkan.

“Ia akan mengalih kepentingan ramai walaupun sesebuah parti itu mempunyai jumlah keahlian yang ramai. Apabila sudah dominan kita menguasai… Kita tak boleh menguasai orang kerana yang menguasai manusia adalah undang-undang dan apa undang-undang kata, kita ikut.

“Tetapi jika parti politik dominasi kita, ia suatu bentuk kekejaman dan akan mengalihkan kepentingan ramai. Tak perlu ada mana-mana parti dominan. Sepatutnya ramai ahli kita lagi baik dan lagi hormat kita kepada undang-undang,” katanya

Beliau berkata demikian kepada media selepas merasmikan Mesyuarat Agung Tahunan Persatuan Pesara Kerajaan Malaysia (PPKM) Cawangan Seremban di Dewan Theatrate Hospital Mawar, di Seremban, Negeri Sembilan, hari ini.

Terdahulu, Pengerusi Perikatan Nasional (PN) yang juga Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yasin ketika merasmikan Persidangan Agung MIC berkata, tiada mana-mana pihak boleh mendakwa parti mereka paling dominan dan lebih berhak untuk memegang tampuk kuasa.

Beliau berkata, tindakan berkenaan perlu kerana tiada mana-mana pihak boleh mendakwa parti mereka paling dominan dan lebih berhak untuk memegang tampuk kuasa dengan memperkecilkan peranan parti lain.

Muhyiddin yang juga Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) berkata dalam era politik baharu ini, semua parti mempunyai peranan dan sumbangan yang sama penting untuk menjaga kebajikan rakyat dan memajukan negara.

Dalam pada itu, Rais memberitahu ramuan politik baharu harus diterjemahkan bagi mengelakkan terjadinya sikap sombong apabila sudah lama berkuasa.

“Oleh itu, jangan duduk lama sangat di tampuk kuasa, dua atau tiga penggal memadai dan bagi orang lain meneruskannya,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.