nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Enam negeri, wilayah kekal PKPB, 10 negeri masih PKPP

12 APRIL: Enam negeri dan wilayah masih dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) memandangkan bilangan kes jangkitan COVID-19 masih tinggi dan zon merah yang banyak.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata negeri dan wilayah itu adalah Selangor, Kuala Lumpur, Johor, Pulau Pinang, Kelantan dan Sarawak.

Katanya, walaupun trend penurunan kes berlaku, masih banyak zon merah dikesan di negeri itu, manakala masih banyak zon merah dan jingga di Kuala Lumpur.

“Johor menunjukkan insiden kes menurun dengan zon merah berkurangan dan zon hijau, manakala zon kuning meningkat.

“Di Pulau Pinang, kadar insiden tinggi dan zon merah masih banyak, di Kelantan, kadar insiden dan trend meningkat dengan pertambahan zon merah serta di Sarawak kadar insiden meningkat dan pertambahan zon merah.

“Justeru, enam negeri ini kekal dengan status PKPB,” katanya dalam sidang media selepas sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN), hari ini.

Ismail Sabri berkata, 10 negeri dan wilayah di bawah Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) adalah Perlis, Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Terengganu, Sabah, Putrajay dan Labuan.

“Status semua negeri dan wilayah ini kekal serta bertukar berkuatkuasa mulai 15 sehingga 28 April, kecuali Sarawak yang bermula 13 sehingga 26 April ini,” katanya.

Mengulas lanjut, Ismail Sabri berkata, kerajaan masih tidak membenarkan rentas negeri, kecuali membabitkan pelancongan antara negeri berstatus PKPP dengan mengguna pakai konsep gelembung perjalanan hijau.

“Rentas daerah masih dibenarkan kecuali di Sabah dan Sarawak atas keputusan dilaksanakan kerajaan masing-masing,” katanya.- Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.