nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Layanan istimewa majikan pukul pengawal peribadi dipersoal

18 APR: Ahli Dewan Negara, Senator Muhammad Zahid Md Arip, menzahirkan rasa pelik kerana majikan yang memukul dua pengawal peribadinya kerana berpuasa diberikan layanan istimewa oleh polis sehingga dibenarkan membuat sidang media untuk membuat permohonan maaf kepada umat Islam dan Yang di-Pertuan Agong.

Muhammad Zahid berpandangan tindakan berkenaan memberikan mesej yang salah dan Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador perlu menjelaskan kepada rakyat mengapa beliau membenarkan layanan istimewa diberikan kepada suspek kes terbabit.

Tambahan pula, Muhammad Zahid berkata nama Abdul Hamid sendiri selaku Ketua Polis Negara ada disebut dan terkait dalam laporan polis oleh mangsa, yang telah pun tular di media sosial.

“Abdul Hamid tidak boleh membisu kerana ketika reman masih belum selesai dan siasatan sedang berjalan, dua anggota polis ditugaskan khas untuk mengiringi suspek bertemu pihak media, sedangkan apa yang sepatutnya dibuat adalah melengkapkan laporan siasatan kepada Jabatan Peguam Negara untuk tujuan pendakwaan.

“Justeru, saya menuntut Abdul Hamid sendiri perlu tampil memberi penjelasan dalam isu ini bagi membuktikan kesungguhan beliau dalam memerangi sebarang salah laku dalam pasukan polis.

“Perlu apa minta maaf kepada umat Islam dan Yang diPertuan Agong? Apakah dengan penyataan maaf ini, maka kes jenayah kekerasan yang dilakukan akan ditutup dan suspek berkenaan akan bebas dan lepas begitu sahaja?,” kata Muhammad Zahid dalam satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Muhammad Zahid juga melahirkan kebimbangan sama ada jongkong emas seberat 100 kg dan wang tunai dengan nilai keseluruhan RM28.54 juta berserta pistol yang dirampas bakal dipulangkan dan suspek akan kembali dengan bergaya menjalankan aktivitinya haram selepas ini?

“Jika itu mesej yang cuba disampaikan pihak polis, maka layanan serupa juga perlu diberikan kepada Datuk Seri Najib Tun Razak, kerana sehingga kini barangan rampasan milik bekas Perdana Menteri tersebut terkait siasatan 1Malaysia Development Berhad (1MDB) tidak dikembalikan oleh polis.

“Kepada Abdul Hamid, saya menegaskan bahawa apa yang rakyat dan umat Islam hendak tengok dalam kes ini ialah suspek segera didakwa, umat Islam tidak dahagakan permohonan maaf daripada suspek yang bangsat ini,” katanya. – OLEH HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.