nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan Manipulasi Gambar Majikan Tidak Bergari – PDRM

25 APRIL : Polis Diraja Malaysia (PDRM) menyeru orang ramai agar tidak memanipulasi isu berkaitan gambar majikan kepada dua pengawal peribadi yang dibawa ke mahkamah tanpa bergari.

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah berkata, suspek yang dituduh memukul pengawal peribadi bukan dalam tahanan polis ketika beliau dibawa ke Mahkamah Kuala Lumpur, Jalan Duta bagi tujuan pertuduhan.

Menurut beliau, suspek terbabit telah pun diberi jaminan polis sebelum diserahkan ke Ibu Pejabat Polis Kelang Selatan untuk tindakan selanjutnya. 

“Maka pihak polis tidak boleh menangkap semula dan menggari beliau atas kesalahan yang sama hanya semata-mata untuk tujuan dibawa ke mahkamah.

“Justeru, tidak timbul isu suspek mendapat layanan istimewa kerana undang-undang telah menetapkan sedemikian bahawa tiada siapa yang boleh ditangkap atas kesalahan yang sama sepertimana yang termaktub di bawah artikel 7(2) Perlembagaan Persekutuan,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas laporan media yang memaparkan gambar majikan terbabit tidak digari ketika diiringi oleh pegawai polis yang bertugas ke mahkamah.

Gambar tersebut tular di laman media sosial dengan mendapat pelbagai reaksi netizen yang marah dengan layanan terhadap suspek tersebut yang seolah-olah majikan itu masih mendapat perlindungan daripada pihak polis. 

Dalam pada itu, menjawab isu berkenaan majikan itu hadir ke mahkamah tanpa memakai baju lokap, Mohamad Zainal menegaskan Polis Dang Wangi telah mematuhi prosedur yang telah ditetapkan dalam Perintah Tetap Ketua Polis Negara A118. 

“Iaitu apabila banduan dibawa ke mahkamah, dia hendaklah memakai pakaian yang dipakai semasa dia ditangkap, melainkan pakaian berkenaan dijadikan barang kes,” katanya. 

“Justeru, orang ramai diminta agar tidak memanipulasi isu berkenaan sehingga boleh menyebabkan salah faham, menimbulkan kekeliruan, dan menggambarkan keadaan yang tidak tepat sehingga boleh menjejaskan reputasi dan imej PDRM di mata masyarakat,”katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.