nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis Jejak Lelaki Positif COVID-19 Lari Dari Hospital

5 MEI: Seorang pesakit yang disahkan positif COVID-19 telah melarikan diri ketika menerima rawatan di Hospital Lama Sungai Petani, Kedah, semalam. 

Lelaki berusia 39 tahun yang sedang menjalani tempoh kuarantin pada hari keenam selepas disahkan positif COVID-19 itu disedari tiada di wad sebelum pihak hospital menghubungi polis pada jam 9 pagi.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata lelaki itu yang dikenali sebagai Azizi Sarip, 39, dilaporkan tiada di wad setelah enam hari menerima rawatan.

“Polis kini sedang giat mengesan lelaki terbabit sejak dilaporkan menghilangkan diri dan tiada di katilnya di wad B1.

“Hasil maklumat pesakit lain memaklumkan, bahawa lelaki itu telah membawa beg dan barangan peribadinya keluar pada jam 6.30 pagi,” katanya kepada media, hari ini. 

Dalam pada itu, Adzli memberitahu hasil siasatan awal mendapati lelaki tersebut mendapatkan rawatan di hospital sama bagi tujuan pembedahan kecil pada tangannya ekoran bernanah pada Khamis lalu.

“Saringan COVID-19 dilakukan ke atas pesakit sebagai prosedur hospital dan dimasukkan ke pusat kuarantin di wad B1 Hospital Lama Sungai Petani setelah keputusan swab positif diperoleh pada Jumaat lalu.

“Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) kini sedang mengenal pasti punca jangkitan kontak rapat lelaki itu di mana kes itu masih disiasat,” katanya.

Beliau berkata, satu pasukan khas digerakkan untuk mengesan lelaki terbabit di rumahnya di Taman Bandar Baru Sungai Lalang namun, tiada di rumah.

Susulan daripada itu, Adzli memberitahu pihak KKM tidak dapat mengenal pasti pesakit itu mempunyai kontak rapat dengan sesiapa kerana kes itu masih dalam siasatan.

“Pihak KKM juga turut dimaklumkan untuk mengesan lelaki berkenaan dan sekiranya dia ditemui, kita akan hubungi pihak KKM untuk tindakan lanjut.

“Berikutan itu kes disiasat mengikut Seksyen 11(3)(a) Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.