nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Johor benar operasi Bazar Ramadan, Aidilfitri di daerah PKP

6 MEI: Kerajaan negeri membenarkan bazar Ramadan dan bazar Aidilfitri beroperasi dengan prosedur operasi standard (SOP) ketat di Johor Bahru, Kota Tinggi dan Kulai berikutan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di tiga daerah berkenaan mulai esok hingga 20 Mei 2021.

Pengerusi Jawatankuasa Perumahan dan Kerajaan Tempatan Johor, Ayub Jamil berkata, keputusan itu dibuat kerajaan negeri selepas perbincangan lanjut dilakukan.

“Kerajaan Johor memutuskan bazar Ramadan dan Aidilfitri untuk tiga daerah yang dikuatkuasakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) iaitu Johor Bahru, Kulai dan Kota Tinggi yang bermula esok dibenarkan untuk diteruskan.

“Pengoperasian bazar Ramadan bagi tiga daerah berkenaan dibenarkan dari jam 3 petang hingga 8 malam dengan pelaksanaan SOP yang ketat.

“Sementara, bazar Aidilfitri dibenarkan dari jam 10 pagi hingga 10 malam dengan pelaksanaan SOP ketat,” katanya, hari ini.

Semalam, Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengumumkan PKP dilaksanakan di tiga daerah di Johor iaitu Johor Bahru, Kulai dan Kota Tinggi berkuat kuasa esok ini hingga 20 Mei.

Beliau dipetik berkata, penguatkuasaan PKP bagi tempoh sama turut dilakukan di 14 Mukim dalam daerah Besut kecuali Mukim Hulu Besut di Terengganu.

Mengulas lanjut, Ayub berkata, bazar Ramadan dan Aidilfitri di daerah di negeri ini yang berada di bawah Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), berjalan seperti sebelum ini.

“Operasi bazar Ramadan dibenarkan dari jam 3 petang hingga 8 malam dengan pelaksanaan SOP ketat, manakala bazar Aidilfitri adalah dibenarkan dari jam 10 pagi hingga 12 tengah malam,” katanya.

Beliau berkata, sebarang perubahan, pindaan atau keputusan terkini kerajaan negeri berhubung perkara berkenaan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.