nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Undi percaya PM tiada keperluan

Usul Undi Percaya kepada Perdana Menteri, Datuk Sri Ismail Sabri Yaakob adalah suatu yang tiada keperluan buat masa ini.

Undi percaya ini hanya diperlukan sekiranya berlaku perkara-perkara seperti berikut:

Pertama – Wujud penarikan sokongan oleh Ahli-Ahli Parlimen penyokong Kerajaan daripada Kerajaan hari ini.

Kedua – Wujud situasi peletakan jawatan oleh mana-mana Menteri Kabinet atas hilang kepercayaan kepada Perdana Menteri sehingga menyebabkan hilang sokongan majoriti.

Ketiga – Salah seorang Ahli Parlimen selain daripada Perdana Menteri berjaya menunjukkan sokongan melebihi sokongan Ahli Parlimen yang diterima oleh Perdana Menteri.

Keempat – Dititahkan semula oleh KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong untuk dilaksanakan undi percaya setelah Kerajaan sedia ada mungkin hilang sokongan majoriti.

Berdasarkan situasi semasa, maka tidak ada satu pun daripada faktor-faktor di atas yang berlaku, maka Usul Undi Percaya ini adalah suatu yang tidak perlu diperbincangkan dalam Sidang Parlimen September ini.

Kerajaan perlu memberikan tumpuan terhadap isu pemulihan ekonomi dan kesihatan rakyat, maka Wakil Rakyat perlu memainkan peranan aktif dalam Sidang Dewan Rakyat yang akan datang bagi memastikan agenda ekonomi dan kesihatan rakyat diberikan tumpuan.

Rakyat akan menilai prestasi Kerajaan dan wakil rakyat berdasarkan indikator ini.

Semua pihak perlu memberikan tumpuan terhadap semangat Keluarga Malaysia seperti yang dinyatakan oleh Perdana Menteri bagi memastikan agenda kepentingan rakyat dan negara dapat direalisasikan.

Mohd Nazree Mohd Yunus
Pengerusi
Penggerak Komuniti Negara Negeri Sembilan

Get real time updates directly on you device, subscribe now.