nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

70 kes bencana dilapor berlaku di Sabah

23 SEPT: Sebanyak 70 kes bencana dilaporkan berlaku di Sabah sehingga tahun ini sekali gus pihak berkuasa perlu sentiasa bersedia menghadapi sebarang kemungkinan.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas), Datuk Dr. Abdul Latiff Ahmad berkata, daripada data dan trend kejadian bencana, disyorkan pihak yang berkaitan untuk mengenal pasti hotspot kawasan-kawasan bencana untuk bersiap sedia lebih awal.

“Saya turut mendapatkan maklumat mengenai persediaan Negeri Sabah dalam menghadapi fasa Monsun Timur Laut (MTL) yang dijangkakan bermula pada awal November depan.

“Keseluruhan, saya berpuas hati dengan komitmen semua agensi di dalam Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri (JPBN) Sabah yang terus bersemangat dan berjuang untuk menghadapi kemungkinan impak bencana akibat MTL dan dalam masa yang sama masih berterusan memerangi pandemik COVID-19,” katanya dalam Facebooknya hari ini.

ABDUL LATIFF (depan) meninjau kesan tanah runtuh di sebuah kampung di Panampang, Sabah semalam.

Abdul Latiff melakukan lawatan kerja di Negeri Di Bawah Bayu itu dan telah diberi taklimat khas berkaitan pengurusan bencana Negeri Sabah termasuk status COVID-19.

Menurutnya, status COVID-19 di Sabah mempunyai trend penurunan dan lokaliti yang dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) juga berkurangan selain semakin mencapai sasaran peningkatan vaksinasi.

Pihaknya juga telah meluluskan peruntukan segera bagi tujuan penyelenggaraan peralatan yang rosak di Pusat Kuarantin dan Pusat Kuarantin Rawatan COVID-19 (PKRC) di seluruh Sabah.

Sebelum itu, beliau turut dibawa melawat dan meninjau kawasan bencana Penampang di Pinggiran Pan Borneo Kampung Maang dan laluan Kampung Maang ke Kampung Sugud Maang bagi melihat keadaan runtuhan tanah dan banjir.

“Kejadian banjir yang paling teruk setakat ini berlaku di daerah Penampang khususnya di Kampung Sugud telah menyebabkan berlakunya 13 kejadian tanah dan cerun runtuh sekali gus terhalangnya laluan keluar masuk penduduk.

“Saya sempat mendengar taklimat yang disampaikan oleh Rosina Kapitan, wakil penduduk Kampung Timpangor Laut tentang permasalahan yang mereka alami.

“Keluhan penduduk kampung seperti Guinah Yambai, seorang mangsa yang telah kehilangan rumah antara yang menjadi perhatian saya,” katanya yang turut menyerahkan bakul makanan kepada penduduk kampung dan petugas-petugas barisan hadapan pula dijamu hidangan Kentucky Fried Chicken (KFC).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.