nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada rakyat Malaysia terlibat gempa bumi di Melbourne

23 SEPT : Tiada rakyat Malaysia terlibat dalam kejadian gempa berkekuatan 6.0 pada skala Richter yang melanda berhampiran Melbourne, Victoria, Australia pada Rabu, kata Konsulat Jeneral Malaysia di Melbourne, Mazita Marzuki.

Beliau berkata pejabat Konsulat Jeneral di Melbourne akan terus memantau keadaan dan menasihati rakyat Malaysia agar bertenang.

“Setakat ini tiada laporan mengenai kematian atau kecederaan serius melibatkan rakyat Malaysia,” katanya kepada Bernama.

Gempa yang melanda Melbourne pada Rabu itu antara yang terkuat menyebabkan kerosakan pada bangunan di bandar kedua terbesar di Australia itu dan gegaran turut dirasai di negara jiran.

Mengulas mengenai keadaan semasa di Melbourne, Konsulat Jeneral memaklumkan keadaan terkawal dengan keperluan asas, infrastruktur dan keperluan lain masih seperti biasa.

“Sebanyak 46 kerosakan harta benda dilaporkan di Mansfield dan Melbourne. Kira-kira 35,000 penduduk dan sebuah hospital terputus bekalan elektrik seketika,” katanya sambil menambah sekitar 779 rakyat Malaysia berdaftar di pejabat Konsulat.

Untuk maklumat dan kemas kini, rakyat Malaysia diminta menghubungi Konsulat melalui e-mel mwmelbourne@kln.gov.my, atau di talian: +613 95735400, talian kecemasan: +61403 859 500, portal: www.kln.gov.my, FB: https://www.facebook.com/ConsulateGeneralofMalaysiaMelbourne, Twitter: https://twitter.com/MYCGMelbourne dan Instagram: https://www.instagram.com/malaysiainmelbourne.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.