nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Johor titah kaji punca banjir kilat

30 SEPT: Kejadian banjir kilat yang sering berlaku di Johor mendapat perhatian Sultan Johor, Sultan Ibrahim Iskandar apabila menitahkan kajian segera perlu dilakukan di kawasan berkenaan oleh Jabatan Pengairan dan Saliran (JPS) Johor dan pihak berkuasa tempatan (PBT).

Sultan Ibrahim bertitah, kedua-dua pihak berkenaan supaya segera mempersembahkan laporan kajian berkenaan yang menyebabkan gangguan terhadap sistem saliran di longkang atau parit terutama di bandar raya itu sehingga berlakunya banjir kilat.

“JPS Johor dan PBT perlu segera jalankan kajian dan segerakan laporan kepada saya, supaya dapat dikenal pasti pihak yang bertanggungjawab dalam perkara ini.

“Taburan hujan yang tinggi akan menyebabkan berlaku banjir kilat seterusnya mengakibatkan kemusnahan harta benda serta memberi kesan kepada penduduk,” titah Sultan Ibrahim dalam kenyataan di akaun Facebook rasmi baginda, hari ini.

Terdahulu, hujan lebat lebih tiga jam sejak jam 5 pagi tadi menyebabkan beberapa kawasan rendah termasuk Kampung Seri Jaya Baru dan Taman Johor di Tampoi, dilanda banjir kilat dengan lumpur dan sampah sarap turut menenggelamkan rumah penduduk.

Turut terbabit Kampung Mohd Amin, Jalan Kolam Air dan Jalan Ayer Molek berhampiran Wisma Persekutuan Johor Bahru.

Sementara itu, Sultan Ibrahim turut menasihatkan penduduk khususnya mereka yang menetap di kawasan berisiko supaya mengambil langkah berjaga-jaga disebabkan faktor cuaca tidak menentu pada masa sekarang.

“Purata hujan yang tinggi, berisiko menyebabkan berlakunya banjir kilat atau banjir disesuatu kawasan. Oleh demikian penduduk perlu sentiasa berhati-hati.

“Pada masa sama, Jawatankuasa Pengurusan Bencana Daerah, PBT dan agensi keselamatan perlu sentiasa bersedia untuk melaksanakan persediaan awal jika berlaku banjir,” titah baginda.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.