nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Terowong Dasar Laut: Pulau Pinang Buat Pusingan U

1 OKT: Kerajaan negeri Pulau Pinang dilihat membuat pusingan U berhubung isu pembinaan projek mega terowong dasar laut yang akan menghubungkan pusat bandar itu dengan tanah besar.

Pengerusi Parti Gerakan Pulau Pinang, Oh Tong Keong mendakwa, rancangan awal kerajaan DAP itu adalah untuk membina jambatan namun dibantah Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM), Penang Port Sdn Bhd (PPSB) dan pihak atasan syarikat pelabuhan.

“Pada tahun 2011, TUDM dan PPSB telah bantah tindakan kerajaan negeri kerana mereka berpendapat jambatan itu akan menghalang laluan penerbangan dan saluran navigasi membuatkan mereka memilih untuk membina terowong dasar laut.

TONG KEONG

“Tetapi sekarang, kerajaan DAP ingin membuat pusingan U melaksanakan projek mengikut cadangan asal. Adakah ia munasabah dan logik?” soalnya menerusi kenyataan, hari ini. 

Dalam pada itu, Tong Keong berkata, bekas kakitangan syarikat konsortium bagi pembinaan tiga lebuh raya membabitkan projek itu mengatakan lebuh raya yang menghubungkan Tanjung Bungah dan Teluk Bahang memakan kos yang tinggi iaitu RM700 juta.

Menurut beliau, ia mungkin tidak dapat dibina kerana tapak pembinaan itu tidak rata susulan masalah kestabilan cerun bukit. 

“Ketua Menteri Pulau Pinang, Chow Kon Yeow perlu memberi penjelasan sama ada projek mega termasuk pembinaan tiga lebuh raya itu masih boleh diteruskan atau tidak.

“Kerajaan negeri diingat agar sentiasa menjaga dan mempertahankan kepentingan rakyat Pulau Pinang dan jangan membiarkan rakyat kerugian dengan kehilangan tanah,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.