nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis tahan lelaki tipu kutip derma guna nama masjid

3 DIS : Polis menahan seorang lelaki yang menggunakan nama masjid untuk mengutip derma atas alasan bagi memberi sumbangan dan makanan kepada anak yatim semalam.

Menurut Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun, suspek berusia 28 tahun yang juga seorang penganggur itu ditahan kira-kira jam 4.50 petang di kediamannya di kawasan perumahan Kemumin, Pengkalan Chepa.

Katanya, siasatan awal juga mendapati suspek terbabit dalam kes menggunakan modus operandi sama di Pasir Puteh pada Mei lalu.

“Hasil semakan mendapati suspek juga adalah individu dikehendaki selain mempunyai rekod lampau berhubung kes rogol di Bachok.

“Kami yakin selepas siasatan dibuat, ramai lagi yang akan tampil untuk membuat laporan berhubung kes penipuan secara dalam talian yang semakin berleluasa,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita dalam sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Krai, hari ini.

Media sebelum ini melaporkan, seorang peniaga yang dihubungi oleh suspek yang mengaku sebagai penghulu, memberitahu ingin mengadakan majlis untuk memberi makan anak yatim dan meminta sedikit sumbangan kewangan.

Mangsa tidak bertanya lanjut berikutan sering dihubungi pemimpin setempat untuk tujuan yang sama, terus membuat transaksi RM500 kepada suspek yang kemudian memaklumkan sumbangan itu tidak cukup dan meminta RM2,300 lagi daripada mangsa.

Dalam perkembangan lain, Muhamad Zaki berkata, statistik jenayah komersial di Kelantan dalam tempoh sembilan bulan pertama tahun ini meningkat sebanyak 30 kes atau 3.4 peratus berbanding tempoh sama tahun lalu.

“Pada tahun lalu, sebanyak 874 kes dilaporkan berbanding 904 kes tahun ini dengan anggaran kerugian, masing-masing RM16,072,480.65 pada tahun lalu dan RM24,897,882.21 pada tahun ini.

“Antara penipuan dilaporkan termasuklah Macau Scam, tipu pelaburan dalam talian, tipu kerja sambilan dalam talian dan pinjaman tidak wujud,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.