nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bentang Kertas Putih perolehan vaksin COVID-19 tidak ikut aturan

8 FEB: Kementerian Kesihatan akan membentangkan kertas putih mengenai perolehan vaksin COVID-19 dalam sidang Parlimen akan datang.

Kerajaan membuat keputusan demikian setelah mendapati urusan perolehan vaksin tersebut tidak mengikut peraturan, kata Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini.

Beliau berkata,Kementerian Kesihatan akan membentangkan kertas putih mengenai perolehan vaksin dan kos yang berkaitan.

Tambahnya,;antara perkara tidak mengikuti peraturan dan ditandantangani oleh menteri adalah tanpa persetujuan Jabatan Peguam Negara.

“Kami membuat keputusan ini terutama kerana penemuan oleh kementerian mengenai keteraturan, urus niaga, kelulusan yang diberikan tidak mengikut proses dan perolehan beberapa nombor dan kos yang boleh dipersoalkan,” katanya pada sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat kabinet di Pejabat Perdana Menteri di Putrajaya, hari ini.

Dia berkata kertas putih itu akan dibentangkan Menteri Kesihatan Dr Zaliha Mustafa.

Suruhanjara Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sudah menjalankan siasatan berhubung perolehan vaksin COVID-19 pada tahun lalu.

Bekas Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba dan bekas Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi Khairy Jamaluddin telah menyatakan akan memberi kerjasama kepada SPRM dalam siasatan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.