nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelaksanaan aktiviti luar bilik darjah dibenarkan

7 JUN: Pelaksanaan aktiviti luar bilik darjah yang sebelum ini ditangguhkan berikutan cuaca panas, kembali dibenarkan.

Ia dimaklumkan Kementerian Pendidikan (KPM) oleh Timbalan Ketua Pengarahnya, Dr Norisah Suhaili yang berkata, KPM membenarkan semula aktiviti luar dengan syarat memastikan penjagaan kebajikan, kesihatan dan keselamatan murid, guru serta anggota kumpulan pelaksana ketika berhadapan fenomena cuaca panas terjamin.

“Kebenaran ini adalah berpandukan Garis Panduan Pelaksanaan Aktiviti Luar Institusi Pendidikan Bawah KPM Semasa Cuaca Panas,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Dalam kenyataan tersebut, Norisah berkata, semua institusi pendidikan di bawah KPM yang melaksanakan aktiviti luar bilik darjah perlu memastikan penyertaan murid adalah secara sukarela dan mendapat kebenaran ibu bapa atau penjaga.

“Selain itu, menggalakkan murid memakai pakaian bersesuaian dan berwarna cerah, selain menerangkan kepada mereka langkah pencegahan, simptom dan tindakan rawatan.

“Kemudahan penyejukan seperti kanopi, ais, tuala basah perlu disediakan di bawah garis panduan berkenaan dan Murid digalakkan membawa air minuman dan minum sebelum, semasa dan selepas aktiviti diadakan,” katanya.

Sekiranya suhu cuaca melebihi 35°C, semua aktiviti luar yang sedang berlangsung perlu ditangguhkan.

Sebelum ini, pada 5 Mei lalu, semua institusi pendidikan di bawah KPM diarah menangguhkan aktiviti luar membabitkan murid, guru dan pensyarah susulan fenomena cuaca panas.

KPM memaklumkan, larangan itu termasuklah untuk aktiviti seperti merentas desa, kawad, sukan, permainan, perkhemahan serta pengajaran dan pembelajaran (PdP) luar bilik darjah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.