nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PTPTN perhalusi cadangan lanjut tempoh diskaun bayaran balik

7 JUN: Cadangan melanjutkan tempoh diskaun bayaran balik pinjaman Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN)  akan diperhalusi semula.

Menurut Pengerusinya, Datuk Norliza Abdul Rahim, cadangan itu diambil kira selepas mencapai sasaran kutipan pinjaman berjumlah RM1 bilion.

Katanya lagi, pihak PTPTN mengambil maklum mengenai cadangan agar tempoh pemberian insentif diskaun ini dilanjutkan bagi memberi peluang kepada peminjam yang tidak sempat membuat bayaran balik sebelum ini.

“Tawaran diskaun itu bermula 1 Mac lalu mencakupi empat kategori iaitu pemberian diskaun 20 peratus atas baki hutang untuk penyelesaian penuh pinjaman dan diskaun 15 peratus untuk penyelesaian sekurang-kurangnya 50 peratus daripada baki hutang.

“Selain itu, PTPTN juga menawarkan diskaun 15 peratus untuk bayaran balik melalui potongan gaji atau Debit Terus mengikut jadual bayaran balik dan diskaun lima peratus untuk bayaran balik melalui aplikasi myPTPTN.

“PTPTN selaku agensi di bawah Kementerian Pendidikan Tinggi mengucapkan terima kasih kepada kerajaan kerana telah mengumumkan pemberian insentif diskaun bayaran balik pinjaman PTPTN kepada para peminjam yang telah berakhir pada 31 Mei lalu.

“Penghargaan kepada peminjam yang melaksanakan tanggungjawab membuat bayaran balik sekali gus menikmati diskaun yang diberikan. Bayaran balik pinjaman anda merupakan kesinambungan pembiayaan kepada generasi akan datang,” katanya di sini baru-baru ini.

Bagaimanapun, katanya, perkara ini akan diperhalusi bersama Kementerian Kewangan kerana melibatkan peruntukan tinggi daripada kerajaan.

Menurutnya, insentif pemberian diskaun yang bermula 1 Mac hingga akhir 31 Mei lalu itu mendapat sambutan menggalakkan daripada peminjam tabung itu sekali gus menunjukkan keprihatinan kerajaan kepada golo ngan berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.