nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Memo Dalaman bocor : Pemuda UMNO akan lapor polis

Kenyataan Media

Ketua Pemuda UMNO

1. Pemuda UMNO Malaysia mengambil maklum akan kenyataan Peguam Negara Malaysia, Tan Sri Idrus Harun yang menyatakan bahawa siasatan sedang dijalankan untuk menyiasat kebocoran dokumen tersebut.

2. Walaubagaimanapun, Pemuda UMNO berasa terkilan kerana sehingga ke hari ini tidak ada maklumbalas sahih yang menjawab kepada tuntutan agar siasatan dijalankan sama ada dokumen tersebut berserta isi kandungannya sahih ataupun tidak.

3. Mewakili Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, saya juga telah mengeluarkan kenyataan pada 18 Ogos 2023 mendesak supaya satu siasatan dijalankan berkenaan kesahihan dokumen yang didakwa ‘Memo Dalaman’ Jabatan Peguam Negara bertarikh 10 Oktober 2019.

4. Namun, amat mendukacitakan apabila Jabatan Peguam Negara telah mengumumkan bahawa Peguam Negara kini sedang bercuti sehingga beliau bersara kelak pada 6 September 2023.

5. Tindakan Peguam Negara mengumumkan bercuti tanpa memberikan hasil siasatan dan maklum balas wajar kepada desakan Pemuda UMNO Malaysia meninggalkan isu ini tergantung tanpa ada sebarang jawapan.

6. Sehingga ke hari ini, tidak ada mana-mana pihak yang boleh mengesahkan kesahihan dokumen tersebut. Ini secara tidak langsung memberikan impak negatif kepada tahap keyakinan orang awam kepada Jabatan Peguam Negara.

7. Maka yang demikian, atas dasar prihatin dan memegang teguh kepada Rukun Negara Malaysia yang ke-3 dan ke-4, Keluhuran Perlembagaan dan Kedaulatan Undang-Undang, Pemuda UMNO akan menggerakkan ahli-ahlinya di seluruh negara untuk membuat laporan polis supaya satu siasatan dijalankan oleh pihak berkuasa yang berkenaan dan tindakan wajar diambil bagi mengembalikan keyakinan orang awam terhadap sistem perundangan Malaysia.

Dr Akmal Saleh

Ketua Pemuda UMNO

Get real time updates directly on you device, subscribe now.