nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM ke Sabah, Labuan Khamis ini

5 DIS : Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim bakal mengadakan lawatan kerja sehari ke Sabah dan Labuan, Khamis ini.

Beliau dijadual menyempurnakan majlis pecah tanah bagi projek Empangan Hidroelektrik Ulu Padas yang sebelum ini diumum menelan belanja kira-kira RM4 bilion.

Program berlangsung di Kampung Kungkular, Kemabong di Tenom.

Selesai program di Tenom, Anwar dijadual kembali ke ibu negeri untuk menyempurnakan Karnival Hari Penjaja dan Peniaga Kecil (HPPK) Peringkat Kebangsaan 2023 yang diadakan di Buhavan Square, Donggongon, Penampang.

Karnival anjuran Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (Kuskop) yang menghimpunkan penjaja dan peniaga kecil dari seluruh negara itu dijadual dirasmikan perdana menteri jam 1 tengah hari sebelum beliau menamatkan lawatan kerjanya ke Sabah.


Pada karnival itu, Anwar akan menyampaikan watikah pelantikan Majlis Perundingan Penjaja dan Peniaga Kecil serta Anugerah Kecemerlangan Penjaja dan Peniaga Kecil Tahun 2023 sebelum melawat pameran dan ke Jamuan Makan Bersama Rakyat.

Beliau kemudiannya dijadual meneruskan lawatan kerja ke Wilayah Persekutuan Labuan dan dijangka tiba di pulau bebas cukai itu pada jam 4 petang hari yang sama.

Di Labuan, Anwar dijadual melakukan lawatan turun padang dan menyempurnakan Majlis Pecah Tanah Pasar Terbuka Madani (Fasa 1) di Kampung Sungai Bedaun dan kemudiannya melawat Projek Menaik Taraf Jambatan dan Dewan Komuniti Kampung Patau-Patau.

Program di Labuan diakhiri dengan Mesyuarat Jawatankuasa Eksekutif Perancangan Wilayah Persekutuan Labuan sebelum beliau berlepas pulang ke Kuala Lumpur pada sebelah malamnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.