nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada bilik VIP dalam penjara : Menteri

7 DIS : Tiada bilik khas untuk banduan kenamaan atau VIP di Penjara Su­ngai Buloh mahu pun di mana-mana penjara seluruh negara.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail menegaskan dakwaan kononnya wujud bilik sedemikian adalah tidak benar sama sekali.

Kata Saifuddin, selepas setahun menerajui Kementerian Dalam Negeri (KDN) dan melawat sebahagian besar penjara di negara ini, beliau tidak pernah menemui ruang seumpama itu.

“Biasalah orang yang buat dakwaan tapi perlu sertakan bukti. Kalau setakat dia tulis dengan tujuan untuk menjejaskan reputasi Jabatan Penjara, kita tolak keras.

“Saya sendiri mengikuti setiap perjalanan dalam pentadbiran dan pengurusan sistem penjara, masuk sendiri pun ada, saya tengok…tiada ruang-ruang layanan VIP atau ruang VIP,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas majlis pelancaran Stesen Par Daerah (SPD) Jabatan Penjara Malaysia dengan kerjasama Jabatan Sukarelawan Malaysia (Rela) di Pejabat Rela Daerah Muallim di Slim River, hari ini.

Sebelum ini, Jabatan Penjara Malaysia turut manfikan kewujudan bilik banduan VIP di Penjara Su­ngai Buloh atau mana-mana penjara di seluruh negara seperti didakwa seorang bekas banduan bernama Abang Mat.

Bekas banduan Penjara Sungai Buloh itu mengulas mengenai ayanan istimewa Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika menjalani hukuman di penjara berkenaan pada 2015.

Jabatan itu memaklumkan, pihaknya sudah meneliti wawancara dengan individu terbabit yang disiarkan menerusi rakaman video berdurasi satu jam 20 minit dimuat naik di sebuah akaun YouTube pada 3 Disember lalu.

Menurut jabatan itu, Anwar ditempatkan di klinik Penjara Sungai Buloh atas syor pegawai perubatan kerana isu kesihatan.

Klinik Penjara Sungai Buloh turut menempatkan banduan lain yang memerlukan rawatan dan pemantauan kesihatan lanjut dengan hampir keseluruhan mereka adalah banduan tempatan dan bukan hanya banduan warga asing.

“Semua banduan di klinik penjara disediakan katil seperti pengesyoran pegawai perubatan untuk kepentingan kesihatan mereka yang dinyatakan dalam Peraturan 234 Peraturan-Peraturan Penjara 2000,” menurut kenyataan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.