nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hamas nafi mahu pinda cadangan gencatan senjata

13 JUN : Kumpulan pejuang Hamas menafikan dakwaan Amerika Syarikat (AS) bahawa pihaknya cuba meminda cadangan gencatan senjata dengan mahu membawa beberapa idea baharu.

Pemimpin kanannya, Osama Hamdan menegaskan, Israel sebenarnya yang menolak cadangan gencatan senjata itu.

Beliau turut mendakwa AS bersetuju dengan sekutu rapatnya itu.

“Hamas tidak membawa sebarang idea baharu,” katanya kepada Al-Araby TV, lapor Agensi.

Sementara sumber keselamatan Mesir dilaporkan berkata, Hamas mahukan jaminan secara bertulis dari AS mengenai rancangan gencatan senjata Gaza.

Terdahulu, Setiausaha Negara AS, Antony Blinken mendakwa Hamas mencadangkan beberapa idea membabitkan gencatan senjata yang disokong negara itu namun ia tidak dapat dilaksanakan, walaupun pihak pengantara berusaha untuk merapatkan jurang.

Ketika sidang media bersama Perdana Menteri Qatar di Doha, Blinken dilaporkan berkata Hamas meminda syarat yang diterima dalam perbincangan sebelum ini.

Sementara Penasihat Keselamatan Negara Rumah Putih, Jake Sullivan berkata banyak perubahan yang dicadangkan Hamas adalah bersifat minor dan di luar dugaan.

“Cadangan lain pula sangat berbeza dengan yang digariskan dalam resolusi Majlis Keselamatan PBB (Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu) Isnin lalu, yang menyokong rancangan dikemukakan Presiden AS, Joe Biden.

“Matlamat kami adalah untuk menyimpulkan proses ini dan pada pendapat kami, rundingan untuk tawar-menawar sudah tamat,” katanya.

Rabu lalu, Hamas mengeluarkan kenyataan yang menggesa AS menekan Israel supaya menerima perjanjian yang membawa kepada gencatan senjata kekal di Gaza serta pengunduran sepenuhnya tentera dari wilayah terkepung, pembinaan semula dan pembebasan tahanan Palestin.

Kata Hamas, sehingga kini  tiada sebarang pengesahan dari Israel walaupun AS mendakwa rejim itu sudah menerima cadangan gencatan senjata yang digariskan Biden pada 31 Mei lalu.

Biden melalui cadangannya menggambarkan gencatan senjata dan pembebasan berperingkat tebusan Israel di Gaza sebagai pertukaran untuk rakyat Palestin yang dipenjarakan di negara itu dan akhirnya membawa kepada gencatan senjata kekal.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.