nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jentera BN di Chini bersedia patuh SOP COVID-19

15 JUN: Jentera Barisan Nasional (BN) sudah bersedia untuk melakukan gerak kerja semasa Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

Memetik laporan UMNO Online, Ketua Penerangan UMNO, Shahril Sufian Hamdan berkata, persiapan tetap dilakukan walaupun belum tentu BN akan dicabar atau sebaliknya.

“Kita nampak daripada siri lawatan awal dua kali kita turun bagi peringkat penerangan bukan hanya jentera penerangan cukup kukuh tetapi jentera PDM akar umbi yang akan bergerak dalam SOP normal baharu ini mereka dilihat sudah membuat persediaan-persediaan awal supaya apa sahaja SOP Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) nanti sudah ada kesiapsiagaan dan persediaan untuk mengubah cara kita berkempen.

“Jentera Penerangan sendiri sedia menerima SOP yang akan dikeluarkan nanti dan kita dapatlah bayangan-bayangan awal contohnya barangkali tidak ada ceramah besar-besaran dan mungkin kita akan buat beberapa pendekatan yang dilaksanakan nanti yang tidak boleh dikongsi di sini tetapi kita bersedialah dengan cara penyampaian secara digital dan sebagainya lagi. Jadi ada beberapa perancangan kita yang akan kita laksanakan jika berlaku pertandingan kelak,” katanya.

PRK DUN Chini merupakan pilihan raya pertama yang diadakan dalam situasi COVID-19 di negara ini.

SPR akan memperkenalkan SOP baharu bagi mencegah penularan wabak tersebut dalam kalangan pengundi dan jentera pihak-pihak yang bertanding.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.