nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelanggan TH boleh akses akaun melalui CIMB Clicks

24 JULAI: Pelanggan CIMB Islamic Bank Bhd kini boleh mengakses perkhidmatan berkaitan akaun Lembaga Tabung (TH) mereka melalui CIMB Clicks.

Memetik kenyataan bersama CIMB Islamic dan TH hari ini, kemudahan terbaharu itu membolehkan hampir sembilan juta pendeposit TH melaksanakan pelbagai transaksi berkaitan akaun mereka.

“Contohnya seperti pindahan wang dari akaun TH ke akaun CIMB dan sebaliknya, pindahan wang ke akaun pihak ketiga TH, pertanyaan baki simpanan serta pendaftaran dan pembatalan pautan akaun TH kepada akaun CIMB,” kata mereka.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif CIMB Islamic, Ahmad Shahriman Mohd Shariff berkata, menerusi kemudahan perbankan dalam talian CIMB Clicks, pelanggan CIMB, sama ada yang mempunyai akaun CIMB Bank atau CIMB Islamic boleh mengakses perkhidmatan TH sekali gus melakukan transaksi di mana-mana dan pada bila-bila masa.

“Kemudahan dan akses dalam talian ini akan ditambah nilai dari semasa ke semasa, selaras dengan iltizam kami untuk membangun CIMB sebagai sebuah bank gigital untuk masa hadapan,” katanya.

Beliau turut menyarankan kepada lebih empat juta pelanggan bumiputera CIMB untuk menghubungkan (linkage) akaun CIMB mereka kepada akaun TH sedia ada bagi menikmati pelbagai kemudahan perbankan antara kedua-dua akaun ini.

Sementara itu, Pengarah Eksekutif Operasi TH, Mustakim Mohamad menyatakan, kerjasama strategik itu akan meningkatkan akses perkhidmatan TH dari lebih 10,000 rangkaian perkhidmatan kepada satu jumlah yang lebih tinggi kerana potensi perkhidmatan perbankan dalam talian adalah besar.

Menurut beliau, pendeposit juga boleh melakukan urusan tanpa perlu ke pejabat TH.

Perkhidmatan perbankan dalam talian CIMB Clicks boleh dicapai menerusi laman sesawang https://www.cimbclicks.com.my.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.