nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan PN salur dana naik taraf infrastruktur Sabah

19 SEPT: Kerajaan Persekutuan meluluskan peruntukan khas untuk diagihkan kepada 25 Parlimen di seluruh Sabah bagi kerja-kerja menaik taraf infrastruktur di negeri ini.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-tugas Khas), Datuk Seri Mohd Redzuan Md Yusof berkata, peruntukan khas itu diselaraskan oleh Unit Penyelarasan Pelaksanaan (ICU).

“Peruntukan ini adalah untuk membantu rakyat dengan menaik taraf projek seperti baiki jalan dan sebagainya yang dipanggil sebagai projek mesra rakyat,” katanya pada program kempen di Kampung Tengah Padang, Petagas.

Beliau menjelaskan, peruntukan berkenaan sudah dipersetujui sejak sebelum Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah lagi bagi memastikan projek mesra rakyat ini dapat dilaksanakan.

“Ia dilaksanakan sebelum hari penamaan calon lagi sebagai bukti kita adalah kerajaan yang prihatin, sekiranya jalan rosak atau ada rumah yang perlu dibaiki, kita ada program ini di parlimen-parlimen.

“Ini bagi memastikan bantuan sampai terus kepada rakyat, kita tidak mahu ia disalah guna sekiranya sampai ke kerajaan negeri. Ini telus dan ikhlas oleh kerajaan sebelum hari penamaan calon lagi,” tegasnya.

Hadir sama dalam program itu calon Dewan Undangan Negeri (DUN) Petagas mewakili Perikatan Nasional, Datuk Seri Arsit Sedi @ Sidik.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.