nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KKMM tangkis berita palsu PRN Sabah

19 SEPT: Kementerian Komunikasi dan Multimedia kini melakukan pemantauan penularan berita palsu dalam tempoh kempen Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah.

Menterinya, Datuk Saifuddin Abdullah berkata, kementeriannya berperanan membetulkan sebarang penularan laporan yang tidak tepat di semua platform media sosial.

“Dalam suasana PRN ini amat penting kita memastikan maklumat-maklumat sahih disebarkan contohnya tarikh waktu pilihan raya, waktu pusat mengundi dibuka.

“Apa-apa berita dilaporkan kita nak pastikan berita sahih,” katanya ketika sidang media selepas merasmikan Media Lounge di City Lounge hari ini.

Dalam pada itu, Saifuddin yang merupakan Ahli Parlimen Indera Mahkota memberitahu, kaedah yang akan digunakan sama dengan Pasukan Respon Pantas (PRP) dalam tempoh penularan Covid-19 yang mana, fakta dan maklumat yang betul berkenaan pilihan raya negeri akan disebarkan dengan pantas.

Tambahnya, semenjak Hari Penamaan Calon seminggu yang lalu, masih belum ada berita palsu yang ditularkan.

“Setakat ini. Kita belum ada sampai perlu membuat pemakluman berita palsu mengenai PRN Sabah. Kita harap tidak perlu sampai ke tahap itu,” katanya lagi.

PRN Sabah akan berlangsung pada 26 September yang lalu, dan hari ini merupakan hari ke tujuh berkempen.

Sebanyak 73 Dewan Undangan Negeri (DUN) dipertandingkan pada PRN Sabah kali ini dengan pertambahan 13 kerusi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.