nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Barisan hadapan KKM berdepan ‘pertempuran besar’

4 OKT: Semua petugas barisan hadapan terutamanya kakitangan Kementerian Kesihatan diberi kata-kata semangat supaya terus berusaha dan bekerjasama bagi meratakan semula lekuk penularan jangkitan COVID-19 di negara ini.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, semua petugas barisan hadapan perlu ingat bahawa negara kini menghadapi ‘peperangan besar’ untuk menyekat penularan COVID-19.

“Untuk semua barisan hadapan, kita mempunyai pertempuran besar di hadapan kita.

“Negara kita kini bergantung kepada kita walaupun kita sudah banyak malam tidak dapat tidur dengan lena dan menghadapi keletihan yang kronik, laplah air mata, angkatlah dagu, pandangan mata ke depan, marilah kita ratakan lekuk sekali lagi,” katanya dalam hantaran Facebook beliau malam tadi.

Jumlah kes baharu positif COVID-19 di Malaysia meningkat kepada 317 kes semalam, berbanding 287 kes baru, kelmarin, sekali gus menjadikan kes harin tertinggi sejak wabak itu melanda negara ini, Mac lalu.

Kesemua kes baru adalah penularan dalam negara dengan 303 adalah rakyat Malaysia dengan tiga kluster baru dilaporkan berlaku semalam iaitu dua di Kedah, Bah Lunas dan Bah Ros manakala satu lagi di Selangor iaitu Kluster Jelok.

Malah, Sabah dan Kedah mencatatkan tiga angka dengan masing 155 kes dan 102 kes diikuti Selangor dengan 32 kes.

Daripada jumlah itu, sebanyak 37 kes merupakan individu yang mempunyai sejarah perjalanan ke Sabah sejak 20 September. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.