nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BN istiqamah bersama Muhyiddin

27 OKT: Barisan Nasional (BN) kekal menyokong dan istiqamah untuk bersama-sama kepimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Setiausaha Agung BN, Tan Sri Annuar Musa, berkata parti itu akan terus bersama kerajaan yang diperkenankan.

“Permuafakatan terus diperkasakan. Pastinya ia mengecewakan Pakatan Harapan (PH). Yang silap, kita perbetulkan, yang lemah boleh diperkasakan, yang renggang kita rapatkan… bersama, kita memimpin… mohon kerahmatan,” katanya menerusi ciapan Twitter beliau, hari ini.

Mengulas lanjut Annuar berkata Perdana Menteri sendiri mempengerusikan mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) setiap hari, sekali gus memantau dan mengarahkan setiap perincian.

“Kuat bekerja, tekun dan sabar serta sentiasa berdoa kepada Allah ialah antara sifat terpuji dalam memimpin. Allah memberkati….,” katanya.

Semalam, UMNO memutuskan untuk terus menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Muhyiddin, menerusi mesyuarat Majlis Kerja Tertinggi (MKT) yang dipengerusikan oleh Presiden parti itu, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi di Ibu Pejabat UMNO, Kuala Lumpur.

Ahmad Zahid dalam satu kenyataan selepas mesyuarat itu berkata, UMNO juga menolak sebarang kerjasama dengan PKR dan DAP.

Dalam satu lagi ciapan berasingan malam tadi, Annuar berkata sepanjang tempoh 29 tahun menganggotai MKT UMNO, beliau telah menyaksikan pelbagai episod perbincangan penting.

“UMNO sentiasa mempamerkan wisdom (kebijaksanaan). Malam ini (malam tadi) satu daripadanya… tenang…,” katanya.

Annuar yang juga Menteri Wilayah Persekutuan dan Ahli Parlimen Ketereh berkata, istiqamah mempunyai makna besar dalam perjuangan.

“Usah gadai prinsip asas kerana UMNO itu satu wadah, bukan sekadar sebuah parti politik,” katanya.

Dalam pada itu, beliau berkata, Ahmad Zahid telah menakhodai bahtera UMNO dalam situasi paling mencabar.

“Walau tanpa pangkat dan kedudukan, beliau memimpin parti dan mengembalikan ke tampuk kuasa, memenangi PRK (pilihan raya kecil) serta PRN (pilihan raya negeri) secara berganda, dan parti kekal berperanan besar mensejahterakan negara,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.