nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kes rogol Adun Tronoh ke Mahkamah Tinggi Ipoh

15 DIS : Mahkamah Persekutuan memutuskan perbicaraan kes rogol pembantu rumah warga Indonesia yang dihadapi Adun Tronoh, Paul Yong Choo Kiong akan didengar di Mahkamah Tinggi Ipoh.

Keputusan itu dibuat setelah panel tiga hakim yang dipengerusikan Ketua Hakim Negara, Tun Tengku Maimun Tuan Mat hari ini, membenarkan rayuan Yong supaya kesnya itu dipindahkan dari Mahkamah Sesyen ke Mahkamah Tinggi.

Perbicaraan di Mahkamah Sesyen belum bermula kerana menunggu rayuan pemindahan kes bekas Exco Perak berkenaan.

Terdahulu, Timbalan Pendakwa Raya K Mangai memaklumkan mahkamah bahawa beliau diarahkan agar tidak membantah rayuan Yong itu.

Tengku Maimun yang bersidang bersama Hakim Mahkamah Persekutuan, Datuk Seri Mohd Zawawi Salleh dan Datuk Mary Lim Thiam Suan membuat keputusan itu selepas meneliti hujahan bertulis difailkan peguam Yong serta tiada bantahan daripada pihak pendakwaan terhadap rayuan itu.

Peguam Datuk Rajpal Singh yang mewakili Yong berkata, perbicaraan diadakan di Mahkamah Tinggi setelah kedua-dua pihak mencapai persetujuan seperti dibangkitkan dalam penghakiman dengan keputusan majoriti 2-1 panel tiga Hakim Mahkamah Rayuan.

Rajpal memberitahu media bahawa pasukan pembelaan memohon kes itu dibicarakan di Mahkamah Tinggi kerana ia membabitkan isu Perlembagaan terutama berkaitan Akta Perlindungan Saksi 2009.

Beliau berkata, pasukan pembelaan akan mencabar akta berkenaan berikutan dua saksi utama akan memberi keterangan secara tertutup.

“Dengan cara ini, pasukan pembelaan dan tertuduh tidak akan dapat mengakses sepenuhnya kerana kami tidak dapat melihat saksi secara langsung. Kami akan membangkitkannya semasa sebutan kes di Mahkamah Tinggi,” katanya.

Pada 10 Februari lalu, Hakim Mahkamah Rayuan Datuk Yaacob Md Sam dan Datuk Seri Kamaludin Md Said menolak permohonan Yong itu, manakala Hakim Datuk Rhodzariah Bujang menentang keputusan berkenaan.

Mahkamah Tinggi Ipoh pada 26 November lalu menolak permohonan pihak pembelaan mengikut Seksyen 417 Kanun Tatacara untuk memindahkan kes itu dari Mahkamah Sesyen ke Mahkamah Tinggi.

Bekas Exco Perumahan, Kerajaan Tempatan dan Pengangkutan Awam itu mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen Ipoh terhadap pertuduhan merogol pembantu rumahnya warga Indonesia berumur 23 tahun.

Beliau, dituduh melakukan kesalahan itu di kediamannya di Meru Desa Park pada 7 Julai tahun lepas antara 8.15 dan 9.15 malam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.