nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KUL capai skor sempurna dalam tinjauan global

31 JAN: Kod Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa Lapangan Terbang Antarabangsa KL (KLIA) : KUL mencapai skor sempurna 5.0/5.0 dan mendapat tempat teratas dalam tinjauan Kualiti Perkhidmatan Lapangan Terbang Global (ASQ) yang terkini oleh Majlis Lapangan Terbang Antarabangsa (ACI) bagi kategori lebih 40 juta penumpang setahun (mppa) pada suku keempat 2020.

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB), Datuk Mohd Shukrie Mohd Salleh berkata, peningkatan penyenaraian dan perkhidmatan global KUL disokong lagi dengan pencapaian cemerlang dalam semua elemen rangka kerja Kualiti Perkhidmatan (QoS) bagi suku ketiga 2020 seperti yang diumumkan oleh Suruhanjaya Penerbangan Malaysia baru-baru ini.

Menurut beliau, antara penyumbang utama kepada tahap perkhidmatan KUL yang lebih baik pada tahun lepas adalah pelaksanaan protokol perjalanan baharu yang mencapai skor penuh bagi elemen ASQ iaitu ‘perasaan selamat dan terjamin’, tandas yang diubahsuai untuk elemen ‘kebersihan dan ketersediaan tandas’ serta pengalaman pelanggan yang luar biasa disediakan kepada penumpang bagi elemen ‘ihsan dan bantuan’.

”Pencapaian terbaru ASQ dan QoS menandakan usaha kami untuk terus maju semasa tempoh yang tidak memberangsangkan ini bagi memastikan kesediaan lapangan terbang dan perkhidmatan yang lebih baik apabila perjalanan udara pulih semula.

“Kami mengambil peluang ini untuk menyegerakan banyak inisiatif pada tahun lepas supaya kami dapat menerima kedatangan penumpang dengan selamat dan memberikan mereka lonjakan pengalaman sebaik sahaja sempadan dibuka semula,” katanya dalam satu kenyataan.

Langkah-langkah perjalanan yang baharu termasuk pelaksanaan protokol keselamatan seperti pengimbas haba dan sanitasi melalui cahaya UV, telah dilaksanakan dengan berkesan di KUL untuk memberikan pengalaman yang baik dalam keselamatan serta keselesaan penumpang.

Selain itu, inisiatif jangka panjang seperti projek kerja-kerja pembaikan tandas selama tiga tahun yang melibatkan 225 tandas juga telah 80 peratus siap, dengan bakinya dijangka selesai menjelang Jun tahun ini.

Mohd Shukrie menambah, MAHB akan terus meningkatkan penawaran sejajar dengan janji jenamanya untuk menganjurkan sambungan yang mengujakan di lapangan terbangnya.

Antara projek yang sedang berjalan termasuk sistem pengendalian bagasi, penggantian aerotrain” yang baharu serta pelaksanaan usaha untuk meraih kejayaan yang lebih pantas untuk memulihkan lagi keyakinan penumpang.

Dalam usaha bagi meraih kemenangan, MAHB sedang melanjutkan maklum balas kod respons pantas (QR) di tandas kepada lebih banyak lapangan terbangnya di seluruh negara.

Kod QR disediakan pada setiap kubikel supaya penumpang boleh menggunakan telefon pintar mereka dan menghantar maklum balas dengan cepat.

ASQ menanda aras lapangan terbang terbaik dunia daripada segi kepuasan penumpang secara menyeluruh yang merangkumi keselamatan terminal, kemudahan, perkhidmatan dan kebersihan.

QoS pula mengukur kepuasan penumpang termasuk prestasi perkhidmatan untuk memastikan keselesaan penumpang yang konsisten dan pengalaman perjalanan yang lebih baik di lapangan terbang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.