nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM tiba di Sarawak untuk lawatan rasmi

1 APRIL: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (LTAK), Sarawak, hari ini bagi mengadakan lawatan rasmi dua hari ke negeri itu.

Ketibaan beliau dan isteri, Puan Sri Noorainie Abdul Rahman tepat jam 9.38 Pagi dengan menaiki pesawat rasmi kerajaan disambut Ketua Menteri Sarawak, Datuk Patinggi Abang Johari Openg serta Timbalan Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri James Jemut Masing dan Datuk Amar Awang Tengah Ali Hassan, selain Timbalan Menteri Tenaga dan Sumber Asli, Datuk Ali Biju.

Lawatan ke negeri Bumi Kenyalang itu adalah pertama dilakukan Muhyiddin sejak memegang jawatan sebagai Perdana Menteri pada 1 Mac 2020.

Dalam lawatan itu yang bermula hari ini, Perdana Menteri dijangka menghadiri taklimat Hala Tuju Kerajaan Negeri Sarawak dan mengadakan perjumpaan khas bersama penjawat awam di Hotel Waterfront di Kuching.

Muhyiddin mengadakan tinjauan pada sebelah petang ke pusat vaksin di Stadium Perpaduan Kuching, sebelum membuat kunjungan hormat ke atas Yang Di-Pertua Negeri Tun Abdul Taib Mahmud di kediamannya di Demak Jaya sekitar jam 3.30 petang.

Beliau turut dijadualkan mengadakan pertemuan tertutup dengan Abang Johari dan pemimpin Gabungan Parti Sarawak (GPS) di Dewan Undangan Negeri (DUN) Sarawak jam 8 malam ini.

Lawatan ini akan menyediakan platform bagi kedua-dua pemimpin mengukuhkan kerjasama antara kerajaan Persekutuan dan Sarawak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.