nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mohd Fadzil letak jawatan pegawai khas MB Kedah

5 APRIL:  Ketua Pemuda UMNO Negeri Kedah, Mohd Fadzil Zolkipli bertindak meletakkan jawatan sebagai Pegawai Khas Menteri Besar Kedah semalam.

Mohd Fadzil menjelaskan keputusan berkenaan diambil atas semangat Muafakat Nasional (MN) di negeri berkenaan selain dibimbangi isu yang timbul sebelum ini akan menyebabkan hubungan antara UMNO dan PAS retak.

“Selepas pertimbangan, perbincangan dan kepentingan semangat MN di negeri Kedah, disertai dengan bimbang isu ini akan menyebabkan hubungan antara UMNO dan PAS retak, dingin… maka dengan ini saya meletakkan jawatan Pegawai Khas Menteri Besar Kedah berkuatkuasa serta merta.

“Saya telah menghantar surat perletakan jawatan tersbut pada pagi tadi, surat tersebut telah diterima oleh wakil Datuk Setiausaha Sulit Kanan Menteri Besar.

“Saya mohon jangan ada mana-mana pihak cuba mempolitikan isu ini demi kecintaan kita kepada semangat MN. Saya juga tidak menyimpan amarah mahupun dendam kepada sesiapa,”katanya, menerusi sidang media, lewat malam tadi.

Terdahulu, tindakan susulan atas isu yang berbangkit sejak seminggu lepas iaitu selepas dirinya menjadi pembahas usul mewakili Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia pada Perhimpunan Agung UMNO 2020 di PWTC.

Dalam pada itu, Mohd Fadzil memberitahu beliau selepas ini akan lebih memberi tumpuan kepada isu-isu sepertimana yang telah dilaksanakan sebelum ini.

“Marilah kita teruskan perjuangan membela agama, bangsa, rakyat, negeri dan negara yang kita sayangi ini dan dengan perletakan jawatan saya ini saya akan meneruskan dan menumpukan perjuangan Pergerakan Pemuda Kedah dalam menjuarai dan membantu isu isu rakyat sepertimana yang telah dibuktikan.

“Suara sebenar rakyat akan diutamakan melalui pemuda UMNO Kedah yang akan mengambil peranan sebagai pengimbang ‘check and balance’ Kerajaan Negeri Kedah.

“Saya juga akan menumpukan perhatian saya dalam mempersiapkan jentera Pemuda UMNO menghadapi PRU-15,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.