nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taiyo Yuden labur RM680 juta di Sarawak

24 SEPT: Malaysia terus menerima pelaburan luar apabila firma Jepun, Taiyo Yuden melabur sebanyak RM680 juta bagi kemudahan pengeluaran kapasitor seramik di Kuching, Sarawak.

Pelaburan tersebut bakal mewujudkan sehingga 2,000 pekerjaan berkepakaran tinggi sekali gus Malaysia kekal sebagai gerbang ASEAN dan hab pengeluaran global.

Menteri Kanan (Perdagangan Antarabangsa dan Industri), Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, berkata pelaburan besar yang dibuat menerusi Taiyo Yuden (Sarawak) Sdn Bhd, anak syarikat Taiyo Yuden itu adalah selaras dengan Aspirasi Pelaburan Nasional (NIA), yang bertujuan untuk memastikan bahawa Malaysia terus berada di barisan hadapan sebagai hab global.

“Dalam hal ini, pengeluar global seperti Taiyo Yuden mendapati Malaysia sebagai pilihan ideal untuk memanfaatkan strategi pertumbuhan mereka dalam ekosistem elektrik dan elektronik (E&E) Malaysia yang sangat baik, lokasi strategik, saling-terhubung dan memiliki sumber insan yang mahir,” katanya dalam satu kenyataan.

“Kemudahan seluas 36.500 meter persegi di Kuching akan menggunakan teknologi canggih dan penjimatan tenaga yang menggabungkan bumbung berkuasa solar.

“Ciri-ciri mesra alam ini bukan sahaja dapat meningkatkan kecekapan pengeluaran tetapi juga mengurangkan kesan rumah hijau yang berbahaya dan sejajar dengan nilai-nilai Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus (ESG) di bawah Matlamat Pembangunan Lestari Bangsa-Bangsa Bersatu (UNSDG),” katanya lagi.

Beliau berkata, keputusan pelaburan oleh Taiyo Yuden tercetus daripada Misi Perdagangan dan Pelaburan (TIM) MITI ke Jepun pada April 2021.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.