nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bajet dibentang semula tidak terikat belanjawan terdahulu

17 JAN: Datuk Seri Anwar Ibrahim menyatakan Bajet 2023 yang dijadual dibentangkan semula di Parlimen pada 24 Februari nanti tidak akan terikat dengan belanjawan dibentangkan kerajaan terdahulu

Bagaimanapn, Perdana Menteri berkata, cadangan yang dibuat dalam pelan bajet terdahulu akan diambil kira dalam perangkaan Bajet 2023 yang disemak semula itu.

“Ini bajet baharu sama sekali, terasnya, dasarnya dan pengubahsuaiannya walaupun angka-angka pendapatannya mungkin tidak boleh ubah banyak,” katanya kepada pemberita selepas Majlis Dialog Belanjawan 2023, di Putrajaya, hari ini.

Anwar yang juga menteri kewangan berkata, keutamaan Bajet 2023 akan diberikan kepada perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dalam sektor berimpak tinggi seperti teknologi, pertanian dan tenaga boleh baharu serta mempunyai keupayaan eksport.

Beliau berkata demikian ketika menjawab pertanyaan sama ada Bajet 2023 yang disemak semula akan mengekalkan jumlah RM372.3 bilion yang diperuntukkan sebelum ini semasa pembentangan pada Okt tahun lalu oleh menteri kewangan kerajaan terdahulu, Datuk Seri Tengku Zafrul Abdul Aziz.

Pada sesi persidangan Parlimen pada 20 Disember 2022, Dewan Rakyat meluluskan peruntukan khas perbelanjaan perkhidmatan berjumlah RM107.72 bilion, antaranya merangkumi bayaran gaji kepada penjawat awam, utiliti, biasiswa, bantuan kebajikan serta perkhidmatan pendidikan dan kesihatan.

Sementara itu, dalam satu kenyataan yang dikeluarkan hari ini, Kementerian Kewangan berkata, Majlis Dialog Belanjawan 2023 itu dihadiri oleh pihak berkepentingan yang terdiri daripada agensi kerajaan, sektor swasta, ahli akademik, pertubuhan bukan kerajaan serta pertubuhan masyarakat sivil.

Peserta dialog telah mengutarakan pelbagai cadangan antara lainnya mengusulkan agar lebih banyak tumpuan diberikan kepada isu kesihatan mental dan keperluan orang kurang upaya serta memastikan kesaksamaan jantina dalam peluang pendidikan dan pekerjaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.